Hallottátok, milyen király, új stadion épül? Ugye, örültök?
Leírtam, a kis csapatnak 2850-es stadionja van. A Barcelonának is csak 100ezres stadionja van, nekik sincs 100milliós. :)
A 2850-es stanionkába még Fradi törzsszurkolói sem férnek le. Ugye nem kell magyaráznom, hogy ez miért nem jó nekik? A legjobban kihasznált stadion hamar visszahozza az árát. Nézz utána, hogy mennyi meccset rendeznek, mennyi a belépők ára és számolj! Nem olyan bonyolult ez!
Az előző években többször voltam más sportrendezvényen focipályákon. Sportcsarnokokban voltam koncerteken.
Én az árról beszélek, amit még alá is becsültem a több 100millióval, utánanéztem, milliárdos tételek.
Oké, hogy a Barcának 100ezres stadionja van, de azért őket a magyar focihoz hasonlítani...
Továbbra is felmerül a kérdés:
Egy Debrecen - Nyíregyháza meccshez minek milliárd értékű stadion egy átlagos debreceni focipálya helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!