Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hallottátok, milyen király,...

Hallottátok, milyen király, új stadion épül? Ugye, örültök?

Figyelt kérdés
[link] Szerintem ez most a legfontosabb, én olyan boldog vagyok!

2020. okt. 22. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%

Sose értettem, hogy minek kell több stadion, mint ahány foci meccs egy időben zajlik.

Miért kell stadion arra, hogy max havonta 1x legyen használva?

2020. okt. 23. 08:38
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Ez a stadion építési mánia már egy beteg elme vadhajtása ami teljesen elszakadt a valóságtól. Amikor már aztgondolja a megválasztott vezető hogy a kórházakban meghalt emberek megmentésénél fontosabak a stadionok ott már az agyban elindult a betegség hiszen ez már népellenes cselekedet amit már büntetni rendel a jog.
2020. okt. 23. 09:28
 13/23 anonim ***** válasza:
23%

11!

Ha hetente van egy meccs a bajnokságban, akkor a szenzonban átlag két hetente van meccs egy stadionban, nem havonta. Most, az eltolódott, összesűrített bajnokságban még sűrűbben.

Aztán ott van még a kupa, azokat a meccseket is le kell bonyolítani valahol.

Ha van nemzetközi kupába is játszik selejtezőket vagy ki is jut (mint most a Fradi), akkor még több meccset játszanak a stadionban.

Vidéken, kisebb településeken minden más sportesemény a focipályákon rendeznek, mert nincs más. A pályáknál viszont van egy minimális infrastuktúra. De kulturális rendezvényket, koncerteket is tartanak stadionokban.

A te logikád alapján minden csapatnak fel kellene utaznia pl. Bp-re és ott az egyetlen stadionban kellene lejátszaniuk a bajnoki fordulókat. Ezzel garantálnád, hogy annyi szurkoló se legyen, mint most (nem a COVID-ra gondolok), de nem is lehetne egy hét alatt megrendezni egy fordulót. Már csak azért sem, mert napi 2 meccsenél több megnézésére (tv-ben) nincs ideje senkinek.

A te logikád alapján a másik megoldás, hogy csak minden második csapatnak legyen stadionja vagy pályája. De akkor hol játszanak egymással a pályátlan csapatok? Tehát egy Debrecen-Nyíregháza meccset játszanak Sopronban, ha nekik nincs pályájuk? Felesleges idő, pénz, környezetszennyezés és nulla látogató.

2020. okt. 23. 12:28
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

A nulla látogató minimális csökkenés a kettőhöz képest.

Ezt a hulladékot amit itt focinak neveznek csak néhány fanatikus tudja végignézni.

Mennyi pénz kell még hogy megtanulják végre a játékot ?

Ja és képesek legyenek 90 percig hajtani.

2020. okt. 23. 12:51
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

14!

Egyszerűbb lett volna azt írnod, hogy nincsenek érveid. Terelsz, provokálsz, de erre én nem fogok ugrani. :)

2020. okt. 23. 13:16
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Hogy a példánál maradjunk: Debrecen - Nyíregyháza játszon vagy Debrecenben vagy Nyíregyházán egy focipályán. A labda ugyanúgy gurul ott is, a 22 marha meg ugyanúgy tud utána futni. Nem értem mi szükség egy több 100milliós stadionra noname csapatok meccséhez.

Ha a BL miatt jönnek játszani a Fradival, azt megértem, hogy stadionban játszák. De az is csak 1 stadion, Pesten meg legalább 2 van. Mikor zajlik egyszerre 2 nemzetközi meccs Pesten? Soha.

Nagyon idétlen dolog ez a minden csapatnak stadion dolog. Focizni egy mezei focipályán is lehet, stadionból meg most is van annyi az országban, hogy egy VB-t is simán meg tudnánk tartani.

2020. okt. 27. 19:02
 17/23 anonim ***** válasza:

A VB-s példád alapján az egész F1 vb-t meg lehetne rendezni Mo-on. Éppen annyira alkalmasak a hazai versenypályák erre, mint a hazai stadionok.

Van NB1-es csapat 2.850 fős stadionnal. Azért ez nem egy Camp Nou! :)

A Camp Nou közel 100.000 fős! Ez még nagyobban közé számító új Bozsik stadionnál is 10x nagyobb!

A stadionok építése a legkisebb gond a magyar focival.

2020. okt. 27. 22:58
 18/23 anonim ***** válasza:

A 100.000 fősben jobban gurul a labda mint a 2.850 fősben?

Jobb a fű, jobb a légáramlat, jobb a kapu?

Próbáld már elmagyarázni, hogy maga a FOCI mivel másabb a Camp Nou-ban mint egy NB1-es stadionban, vagy akár egy mezei focipályán.

De továbbra is érdekel, hogy mikor van nálunk egyidőben 2 nemzetközi meccs, ami indokolna több stadiont.

2020. okt. 28. 08:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Soha, senki nem állított olyan hülyeségeket (jobban gurul a labda, jobb a fű, jobb a légáramlat, jobb a kapu), mint amitek te most számonkérsz rajtam. Kiskreativitással még száz hasolnóan értelmetlen kérdést fel lehetne tenni. De mindketten tudjuk, hogy ezeket a kérdéseket csak azért tetted fel, eltereld arról a figyelmet, hogy érdemben semmire sem reagáltál, amit írtam.

A nemzetközi meccs is csak akkor jött szóba, amikor kiderült, hogy az elméleted nem működne a haza meccseken. Ha meg is lehetne tartani az a néhány nemzetközi meccset, attól még a hazai bajnokság és kupa kivitelezhetetlen lenne saját pályák nélkül. Nemzetközi kupameccsekre pedig a hazai kiírások megnyerésével lehet kijutni, tehát teljesen értelmetlen a kettőt teljesen külön kezelni.

Amúgy idén nyáron lett pár nemzetközi meccs Mo-on, ha nincs COVID.

2020. okt. 28. 10:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Tévedsz, tényleg érdekel.

Bárhogy keresem, nem találom a választ a kérdésre, hogy miért kell 100milliós stadion kis csapatok meccséhez, miért nem elég hozzá egy focipálya.

Amíg ez nincs megválaszolva, addíg bármilyen stadion csak pénz kidobás.

2020. okt. 28. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!