Szerintetek a stadionok védőszentje Orbán Viktor bácsi?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 09:07
2/6 anonim válasza:
És még azt hittem hogy én vagyok troll...
5/6 anonim válasza:
Ez a stadion olyan becsípődés nálatok, mint az oktatásegészségügy, meg a krumpli?
Az atlétikai stadionkomplexum teljes beruházása 150 milliárdos, a Puskás aréna 143 milliárdból épült fel, ehhez képest a Liget projekt önmagában 230 milliárdos tétel, az Egészséges Budapest program fejlesztései kb. 700 milliárdot ölelnek fel - ezen kívül volt korábban az országban mindenhol kórház építés, felújítás, rendelők megújítása, mentő vásárlás stb. Közben ment a vár és kastélyrekonstrukció, amiben folyamatosan 18 kastély és 15 vár újul meg, csak a Fűzéri vár került 1,5 milliárdba.
6/6 anonim válasza:
5# pontosan így van,véd még mennyi ilyet lehetne írni, családtámogatási program, béremelések, iskolák, játszóterek felújítása, sportcsarnok építés, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!