Napi 2000 uj koronavirus esetszam Magyarorszagon. Van okunk a panikra?
16-os vagyok. Csökken a pontértékem, pedig igazam van:
XY cégek sivalkodnak, hogy jaj, nincs elég munkavállalójuk, közben több tízszeres a túljelentkezés az adott helyre és mégis csak nagyon kevés emberkét vesznek föl, a többi mehet a levesbe.
Aztán egyszer csak megint elkezdenek sivalkodni, toborozni, és a kör kezdődik elölről...
Versenyfutás az idővel, a veszteséges működéssel, az öregedéssel, a betegségekkel, aminek most része lett a koronavírus is, aminek a fő rettenete nem az, hogy esetleg csak átmegy rajtad, hanem az, hogy fél-egy év múlva vajon mik jönnek ki az emberen a nyomában.
"Most voltam teccsóban, a felén úgy volt a maszk, hogy az orrát nem takarta."
Látszik, mennyire gondolták komolyan, hogy bezarjak azokat a boltokat, ahol nem viselnek maszkot...
"Ha kiszállok a tömegközl. eszközből, vagy "kigyüvök a bótból", akkor mi a szilárd tejterméknek legyen rajtam tovább a maszk, ha a szabad levegőn vagyok?!"
Te miről beszélsz? Ki mondta, hogy a szabadban is legyen rajtad?
"nyílt téren sokan hordják tök fölöslegesen"
Sokan azért hordjak a szabadban is, hogy minél kevesebbszer tapenoljak ossze: egyszerűen egyszerűbb és higienikusabb is nem levenni, ha már valamiért fel kellett venni korábban (pl. vásárlás kapcsán), mint levenni, eltenni, aztan 10-20 perc múlva újra elővenni, mert megint szükség van rá.
"az ilyen apróságokon való idegeskedésekkel"
😃
Semmi idegesítő nincs abban, ha magán tartja. Sokkal stresszesebb mondjuk a boltból kijove két szatyorral a kézben leugyeskedni a szájról, begyurni a zsebbe, aztán a villamosmegalloban elokotorni a zsebből, és újra feltenni, főleg, ha közben esetleg rá is szólnak, hogy vegye fel, mert elbambult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!