Napi 2000 uj koronavirus esetszam Magyarorszagon. Van okunk a panikra?
Dédszüleim, nagyszüleim túléltek világháborúkat, tüdővészt és egyéb betegségeket, járványokat és akkor lőttek is, meg bombáztak...
Nem jó elkapni a Koronavírust és betegnek lenni, fertőtleníteni kell és a megelőzésre kell fekteni a hangsúlyt.
Nem érdemes pánikolni és pánikot kelteni, így is elég pszichikai rokkant és hipochonder van az országban.
Hát... a maszk érdekes.
A "zegyetemista" orra is kint van belőle, meg a nyugdíjas vasutas bácsi orra is kint van belőle (mai buszos összefoglalómat hallották)
:D
Meg amúgy szerintem nem a korona fogja a sok áldozatot szedni,hanem pl. a hipochondria, stb... de lehet, hogy a felsőségnek-háttérhatalomnak ez is érdeke, hogy minél kevesebb egészséges ember legyen, mert aki egészséges, az joggal próbálja meg magának akár az élete álommelóját megkeresni-megtalálni, akár egyáltalán jobb körülményekért harcolni.
Így félelemtől, satöbbitől megnyomorítva természetesen csak a kiválasztottak kaphatják meg a fenti előnyöket. A többiek próbálkozhatnak, amíg bele nem fásulnak 40 évesen.
15-ös, nem erről van szó.
Hanem arról, hogy húzza már fel azt a rothadt maszkot rendesen,ha már ezt előírják!!!
És 17-es vagyok és folytatom az ellenkezőjével:
Ha kiszállok a tömegközl. eszközből, vagy "kigyüvök a bótból", akkor mi a szilárd tejterméknek legyen rajtam tovább a maszk, ha a szabad levegőn vagyok?!
Ez is ugyanúgy értelmetlen, mint az előbbi, hogy ahol kötelező, ott lazán, "tesséklássék" hordja!
Tudósok megvizsgálták a maszkviselés hatékonyságát – ezek az eredmények - a Maszol.ro portálról: [link]
Szóval az a lényeg, hogy zsúfolt helyeken, tömegközlekedésen érdemes és kell viselni a maszkot, mert véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!