Napi 2000 uj koronavirus esetszam Magyarorszagon. Van okunk a panikra?
"Hanem arról, hogy húzza már fel azt a rothadt maszkot rendesen,ha már ezt előírják!!!"
Sokkal egyszerűbb lenne nem előírni.
"akkor mi a szilárd tejterméknek legyen rajtam tovább a maszk, ha a szabad levegőn vagyok?!"
Akkor szabadon leveheted. Nincs olyan szabályozás, hogy az utcán is viselned kellene, max buszmegállóban vagy valami zsúfolt helyen érdemes...
17 és 18 voltam
21. Akkor szóljál az Aperitif Törzsnek.
22: Én le is vettem eddig is, de azt akartam összefoglalni, hogy a
- zárt térben is van olyan, aki tojik rá, hogy rendesen fölhúzza
az orrára is, és
- nyílt téren sokan hordják tök fölöslegesen.
"Más országokban (pl. Spanyolország, Franciaország, Olaszország) viszont van."
Az nem azért van, mert félnek a vírustól, hanem azért, hogy érzékenyítsék a népeket a fejkendő viselése irányába, hogy a közel keleti népek asszonyainak öltözködési szokásai elfogadottabbak legyenek a befogadó népesség körében.
"22: Más országokban (pl. Spanyolország, Franciaország, Olaszország) viszont van. És félő, hogy majd idővel elburjánzik mindenhol."
Franciáknál biztos hogy nincs, ott is csak bent zárt térben kötelező. Két napja jöttem ki Belgiumon és hollandon át, ott is hétvégéztem. Hollandia sehol nem hordja. Másik kettőben mostanában nem jártam, de ha a franciákkal kapcsolatban kamuztál akkor másik kettővel kapcsolatban sem tudlak elfogadni hitelesnek.
"Az nem azért van, mert félnek a vírustól, hanem azért, hogy érzékenyítsék a népeket a fejkendő viselése irányába, hogy a közel keleti népek asszonyainak öltözködési szokásai elfogadottabbak legyenek a befogadó népesség körében."
Most írtam le, hogy kamu. Nem kell kommentelni úgy mintha igaz lenne a hír, mert attól sem lesz az.
"Nem kell kommentelni úgy mintha igaz lenne a hír, mert attól sem lesz az."
De attól még a zárt térben is ezért van, hogy kötelező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!