Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kezdettől fogva az ellenzéki...

Kezdettől fogva az ellenzéki pártok álltak a színművészetisek műbalhéja mögött?

Figyelt kérdés

Elszólták magukat a hisztiről. Ti mit gondoltok?

[link]

2020. okt. 20. 21:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%
#18 ott vannak az érvek: Soros, migráncs, elmútnyolcév. Ezután kicsit visszatetsző ennél komolyabbat elvárni, nem gondolod? Jah, olyat biztos nem csinálsz.
2020. okt. 20. 22:40
 22/30 A kérdező kommentje:
21-es, mellébeszélsz. Az ellenzéki pártokról volt szó meg a nagyonfüggetlen tüntetőkről, akiket az ellenzéki pártok támogatnak :D
2020. okt. 20. 22:41
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
22 és? Én is támogatom a környezetvédelmet azt mégse kerül el a szmog. Sőt támogatom a kisállat menhelyet de mégsem dobják ki onnan csivavákat, pedig utálom őket.
2020. okt. 20. 22:50
 24/30 A kérdező kommentje:
De ha te egy olyan szervezetet támogatsz, ami tüntetést szervez, aki tulajdonképpen a szervezéshez járultál hozzá.
2020. okt. 20. 22:51
 25/30 anonim ***** válasza:
69%
Az igazság az, hogy az esetleges ellenzéki támogatás mértéke a közelében sincs annak amivel a miniszterelnökünk támogatja Mészáros Lőrincet (aki eredetileg Istennek és Orbàn Viktornak, majd kicsit később már csak Istennek köszönte vagyonát - hopsz, elszólás). Mondjuk úgy, hogy bár rühellem az ellenzéket, mert sok politikusuk korrupt gazember, a jelenlegi kormány oly mértékben felülmúlja őket, hogy erkölcsi magaslatról beszélni Fidesz szimpatizànsként nevetséges.
2020. okt. 21. 06:06
 26/30 A kérdező kommentje:
Semmi köze ennek Mészáros Lőrinchez vagy akkor a szociknak is van Puch Lászlóhoz meg Leisztinger Tamáshoz. Nem Mészárosnak kell az egyetem, hanem egyszerűen csak egy új vezetés lenne. Szép is lenne, ha azonnal felmondanék vagy megtagadnám a munkát, ha új cégvezető érkezik hozzánk. Esélyt sem adtak az új vezetésnek, ami egyébként sokkal nagyobb költségvetésből gazdálkodhat. Ebből is látszik, hogy tanulás helyett könyebb a hiszti, így akarnak kitűnni a kemény munka helyett. Mi meg fizethetjük.
2020. okt. 21. 07:40
 27/30 anonim ***** válasza:
69%
24 szerintem ebbe ne menjünk bele, mert a végén kénytelen leszel elismerni, hogy a fidesznek ki kéne köhögnie Budapest rendbe rakását a 2006-os vandálkodás után. Jah, erre varrjál gombot, a tüntetésen én is ott voltam, csak amikor szóltak, hogy vége, hazamentem.
2020. okt. 21. 07:44
 28/30 A kérdező kommentje:
2006-ban nem a Fidesz vandálkodott. Meg úgy emlékszem történt ott nagyobb baj is, például hogy a színműsök gazdája, Gyurcsány Ferenc kilövette emberek szemét. És most ezzel állnak össze.
2020. okt. 21. 07:46
 29/30 anonim ***** válasza:
66%
28 jaja és démont is idézett. Mondom, hogy Sorosista gyíkemberek.
2020. okt. 21. 07:52
 30/30 anonim ***** válasza:
46%
Könnyen lehet, hogy megtervezett színjáték az egész. Kolmolyra fordítva, a szót: Nem, a tüntető diákokkal van problémám, hanem azzal, hogy politikusok is részt vesznek, az akcióban.
2020. nov. 3. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!