Kezdettől fogva az ellenzéki pártok álltak a színművészetisek műbalhéja mögött?
2020. okt. 20. 21:53
11/30 A kérdező kommentje:
Én meg nem vagyok benne biztos, hogy egy fizetett párt-troll vagy egy lebukott "független" tüntető vagy-e. A kettő együtt is lehetséges természetesen :)
2020. okt. 20. 22:17
12/30 anonim válasza:
#11 nem baj, fideszesekkel szemben amúgy sincs nagy elvárás mentális téren.
13/30 anonim válasza:
Öcsi,mit kérdezősködöl itten,ha mindent tudol? szerinted
14/30 A kérdező kommentje:
Nektek mindig csak a személyeskedés marad. Tudod az a baj, hogy akármennyire erőlködsz, egy értelmes ember átlát ezen és nem engem, hanem téged fog megvetni. Igazi libbant hozzáállás. Talán inkább a gazdáiddal kellene egyeztetni, hogy legközelebb ne szólják el magukat :D
2020. okt. 20. 22:25
15/30 anonim válasza:
Persze, hogy csak a személyeskedés marad. Minden mást már elloptak a gazdáid.
16/30 A kérdező kommentje:
Az agyadat biztos nem lophatták el, szerintem az nem fejlődött ki. Érv most sincsen, mert pontosan tudod, hogy kristálytisztán lebukott a nagyon független ripacshiszti: az ellenzéki pártok báboznak ezekkel a jobb sorsa érdemes fiatalokkal. Még lehet rendes munkájuk :)
2020. okt. 20. 22:29
17/30 anonim válasza:
Ha nem fejlődött volna ki, akkor én is fidesz szavazó lennék. Qed.
18/30 A kérdező kommentje:
Érveik még mindig nincsenek. Így tesz a rajtakapott bűnöző is: másról beszél, terel. Nekem ez beismerés :D Az agyad miatt meg ne sírj, a Fidesz egy inkluzív társadalmat teremt, neked is van benne helyed, pl. a rötyipucolás :P
2020. okt. 20. 22:33
19/30 anonim válasza:
Most komolyan... Van egy határozott kész véleményed. Mit szeretnél? Egyetértést,vagy esetleg mást?
20/30 A kérdező kommentje:
Beszélgetni. Azért ez elég komoly felsülés még az ellenzéki paláverek között is :D
2020. okt. 20. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!