Magyarországon mikor lesz olyan diktatúra mint Kínában?
Azt a mintát kellene követni ami ott megy.
Mindenki teszi a dolgát, senki nem magyaráz, és egy tőkeerős nagyhatalmú ország lett belőlük.
Ott aki a kormánypárt ellen tüntet simán főbe lövik, itt meg mindenféle rágalmazást, becsületsértést eltűrnek.
Én meg nem akarok arra ébredni, ahogy a müezzin egy toronyból obégat EURÓPÁBAN imára hívni a muszlimokat. Nem tetszik, hogy Brüsszel fehéren feketén leírja, hogy ki a jó állampolgár az EU-ban. Az sem tetszik, hogy szélsőbalos csőcselék családos emberek ver meg Nyugaton.
Az európai parlament pedig tele van csökkent értelmi képességű politikusokkal, akik a lehető leghülyébb döntéseket hozzák meg rólunk, európaiakról, a megkérdezésünk nélkül. Te csak nézel de nem látsz.
#8, Trump se akar korlátolt internetet, én se.
A ő bejegyzését is letiltotta a Twitter, az enyémet meg a face.
Igazából nem volt benne semmi.
Hogy ő mi írt azt nem tudom, én azt, hogy Bagdy Emőke pszichológus rá éppolyan falkában törtek rá a szakmabeli 1200 pályakezdő, mint Szögi tanár úrra az olaszliszkai cigányok.
Lepontoták mindkettőt.
Szóval ne hidd, hogy ez szabadság!
Épp annyira az, mint a kínai, csak ott egy erős, agresszív állam teszi, itt meg néhány globális szolgáltató.
Minden e-mailodat végignézi a Google, nem is titkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!