Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lesz...

Magyarországon mikor lesz olyan diktatúra mint Kínában?

Figyelt kérdés

Azt a mintát kellene követni ami ott megy.

Mindenki teszi a dolgát, senki nem magyaráz, és egy tőkeerős nagyhatalmú ország lett belőlük.

Ott aki a kormánypárt ellen tüntet simán főbe lövik, itt meg mindenféle rágalmazást, becsületsértést eltűrnek.

2020. okt. 20. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Én meg nem akarok arra ébredni, ahogy a müezzin egy toronyból obégat EURÓPÁBAN imára hívni a muszlimokat. Nem tetszik, hogy Brüsszel fehéren feketén leírja, hogy ki a jó állampolgár az EU-ban. Az sem tetszik, hogy szélsőbalos csőcselék családos emberek ver meg Nyugaton.

Az európai parlament pedig tele van csökkent értelmi képességű politikusokkal, akik a lehető leghülyébb döntéseket hozzák meg rólunk, európaiakról, a megkérdezésünk nélkül. Te csak nézel de nem látsz.

2020. okt. 20. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
#11 ez is igaz. Európa is rossz irányba változott és én sem rajongók az EU-ért.
2020. okt. 21. 07:03
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

#8, Trump se akar korlátolt internetet, én se.

A ő bejegyzését is letiltotta a Twitter, az enyémet meg a face.

Igazából nem volt benne semmi.

Hogy ő mi írt azt nem tudom, én azt, hogy Bagdy Emőke pszichológus rá éppolyan falkában törtek rá a szakmabeli 1200 pályakezdő, mint Szögi tanár úrra az olaszliszkai cigányok.

Lepontoták mindkettőt.

Szóval ne hidd, hogy ez szabadság!

Épp annyira az, mint a kínai, csak ott egy erős, agresszív állam teszi, itt meg néhány globális szolgáltató.

Minden e-mailodat végignézi a Google, nem is titkolják.

2020. okt. 21. 10:30
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Abba belegondoltál, hogy pár milliárd ember hány e-mailt ír naponta, és ennek végig nézéséhez mennyi idő kell? Ne csak beszéljünk a levegőbe, néha próbáljunk meg gondolkozni is.
2020. okt. 21. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
#13. Sajnos. De Trump épp ezért akarja büntetni a techcégeket. Sajnos ma az egész világ egy diktatúrává kezd válni. Már eléggé előrehaladott állapotban van. De ha tömegesen törölkük a facebookot és nem Google-t használunk akkor ezeket a vállalatokat meggyengithetjük.
2020. okt. 21. 16:44
 16/16 anonim ***** válasza:
8as elegge hulye vagy bazmeg
2020. okt. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!