Milyen jövő vár Magyarországra a közeljövőben? Diktatúra? Elcigányosodás? Polgárháború? Teljes összeomlás?
"Milyen jövő vá Magyarországra a közeljövőben? Diktatúra? Elcigányosodás? Polgárháború? Teljes összeomlás?"
Rossz hírem van, mert szerintem ebből mindegyik felsorolt tényező HATVÁNYOZOTTAN van már jelen. (Fokozni nem is érdemes tovább....)
Ui: vajon van még ennél is lejjebb...?!
Hol van itt diktatura.. 😂
Sok frusztralt baloldali bohoc, csak ezt tudjatok szajkozni? Majdnem 50%ot ertetek el vasarnap. Melyik diktatauraban lehetseges hasonlo, vagy mondjuk megnyerni a polgarmester valasztas a fovaraosban..
Szolasszabadsag van, akarmennyire is mondjatok hogy nem, tele van az orszag ellenzeki mediaval. Nem egy, nem ketto mukodik.
Szabadon donthetsz mindenrol. Ha nem akarsz nem dolgozol. Ha nem akarsz nem szavazol a Fideszre.
Ezt en mondom regi Jobbikos, aki sose szavazott a Fideszre. Es ezutan sem fog, de biztos hogy a Gyurcsany femjelezte ellenzekre se.
Anno amikor 14ben es 18ban a Jobbikra adtam a voksom, sem a munkamat nem veszítettem el kozalkalmazottkent, sem megfenyitve nem lettem hogy ha nem a Fideszre szavazok kirugnak.. Ezt csak ti, komcsik, libernyalas bohocok hazudjatok.
A diktatúra és az elcigányosodás az biztos.
Polgárháborúhoz meg nincs ember, csak fotelharcos szájkaretésok.
Összeomlás se lesz, India, Románia se omlott össze, pedig ott már ritka a fehérség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!