Dolgoznak az ellenzéki pártoknak marketingesek ?
Tényleg kíváncsi lennék rá, mert ha dolgoznak akkor ki kell rúgni az összeset ha meg nem akkor szóljon már valaki a pártelnököknek, hogy vegyenek fel néhányat.
Ha nem szedi össze magát ez a szerencsétlen bagázs és még egy normális szlogent sem tud összehozni 2022-ig akkor megérdemlik ha 4/5-el veri őket a fidesz.
Minek mareketing?
A választók többségének csak egy kis krumplira és egy ellenségképre van szüksége.
Régi római bölcsesség: Kenyeret és cirkuszt a népnek!
Nagyon tévedsz.
Megállítjuk Brüsszelt > marketing
Jönnek a migránsok > marketing
Ne soros nevessen a végén > marketing
A többinek meg krumpli. > marketing
Emlékszel, amikor Gyurcsány sportminiszterként bemutatkozott? Előadta, hogy ő milyen sikeres vállalkozó. Én is azt gondoltam, hogy végre valaki a politikában, aki letett már valamit korábban! Utólag megtudtam, hogy gyakorlatilag hazugság volt az egész, mert az elfelejtette megemlíteni, hogy a Horn kormány tömte ki pénzzel. De a marketing zseniális volt!
Emlékszel a DK új logójának bevezetésére? Zseniális volt a koncepció! Csak ezt is elkúrta, mert léggitároztak, így nem fiatalos volt a bemutató, hanem fiatalosnak látszani akaró, de vérciki. De az ötlet nagyon jó volt!
Gyurcsányt kifejezetten jó marketingesnek tartom. Két probléma van:
1. Nincs üzenet
2. Nem alkalmas kormányzásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!