Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Demokratikus Koalició...

A Demokratikus Koalició szimpatizánsait/szavazóit kérdezném: ti miért szeretitek őket? Miért hisztek nekik?

Figyelt kérdés
Az öszödi beszéd egy kicsit sem zavar titeket? Gyulcsány egyszer miniszterelnökként leszerepelt, be is ismerte hogy loptak. Miért szimpatizáltok még minidg velük? (Férreértés ne essék nem gyűlölöm a DK-s szavazókat vagy ilyesmi csak kíváncsi vagyok)

2020. okt. 19. 00:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
Én Vitányi Iván miatt kedvelem a DK-t. Olyan fess fiatalember. Nincs MSZMP-s múltja sem, szóval tiszta és makulátlan. Ő képes megszólítani a 30 alatti korosztályt. :)
2020. okt. 19. 00:57
 2/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagyok DK-s, de szerintem az öszödi beszéd az pont rossz példa, mert az szerintem inkább pozitívum, mint negatívum.

Ha nem ragadsz ki belőle részeket, akkor arról szól, hogy meg kellene reformálni a politikai elitet, mert most csak annyit csinálnak, hogy bent ülnek melegedni. A beszédben kiemeli az oktatás és egészségügyet, mint megreformálandó területeket, csak senki nem mert rajta kívül beleállni. Egyedül pedig ő sem tud törvényeket hozni.

Gyurcsányról egy olyan képet fest az a beszéd, hogy gyengekezű vezető, viszont az emberekért szeretne dolgozni, illetve szakmailag is rendben van.

A probléma azokkal a dolgokkal van, amikor... hát, mondjuk úgy, hogy nem írnak neki beszédet vagy épp kiszivárog valami egy zárt ajtós megbeszélésről.

2020. okt. 19. 02:39
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
2 Azt hittem már hogy valami űrlény vagyok, mert pont én is így vélekedtem erről a bizonyos beszédről. Hihetetlen hogy tömegeket mennyire egyszerű manipulálni pár oda nem illő szóval! Amúgymeg szivesen meghalgatnám azt is hogy mikről beszélhet a csúti a bandájával a 4 fal között... Maradjunk annyiban hogya az kiszivárogna, 56 elhúzhatna a francba...
2020. okt. 19. 04:58
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem, kérdező, írd már be, szó szerint az őszödi beszédet, hogy a fentiekkel -és másokkal- megbeszélgessük, hogy szerintük hol van benne az a "pozitívum", amiről a 2. ír.
2020. okt. 19. 06:24
 5/17 anonim ***** válasza:
58%
A DK más pártok romba döntésével töri magának a hatalmat.
2020. okt. 19. 07:34
 6/17 anonim ***** válasza:
2-3as valószínűleg Ti nagyon fiatalok lehettek az öszödi beszéd idején. Tehát 2006ot írunk az MSZP túl van egy választási győzelmen, ami nagyon szűken lett meg. Gyurcsány arról beszél hogy ha nem titkolunk el mindent nem hamisunk meg mindent bizony vesztenek. .
2020. okt. 19. 07:34
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy pozitívan kellene értékelni azt, ha egy politikus beismeri, hogy az egész kampányuk hazugságokra épült, már akkor tudták, hogy amit igérnek, abból semmit nem szándékoznak betartani.

Ráadásul elhangzott az is, hogy 4 évig nem csináltak semmit, csak hazudtak reggel, délben, meg este...

A választást megnyerték, de a válságot képtelenek voltak kezelni, és az öszödi beszédnek mái napig hatása van az itthoni politikára, lényegében az legalizálta, hogy következmények nélkül lehet hazudni.

Hasonló beszéd nyílvánosságra kerülése után az USA-ban az elnök ellen is eljárás indul, nálunk meg úgy próbálták beállítani, hogy az egy pozitív, előre mutató kritika volt...

Nem volt az, egy kiszivárogtatott, titokban készült felvétel volt, amit nem a nyilvánosságnak szántak.

Gyurcsány a saját pártján belül is megosztó személyiség volt már akkor is, és most is az.

Számomra inkább az a kérdés, miért gondolják sokan, hogy képes lenne stabilan kormányozni.

Akkor is bele bukott, amikor erős pártok álltak mögötte, és kb az ő tevékenységének lett eredménye a FIDESZ első ķétharmada, lökte a megszűnés szélére az MSZP-t.

Az öszödi beszéd, illetve a kampány alatt lezajlott Gyurcsány - Orbán vitából Orbán Viktor is "tanult", Gyurcsány volt a tanító.

Nem az az érdekes, hogy sok választónak elege van Orbánból, az a furcsa, hogy sokan elhiszik, hogy Gyurcsány jobb lesz.

2020. okt. 19. 07:49
 8/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Még azt is hozzátenném, hogy talán még tisztességes is lett volna, ha feloszlatja magát a parlament is választatást írnak ki utána. De ez ugye nem történt meg, még 4 évig folytatták ...
2020. okt. 19. 07:57
 9/17 anonim ***** válasza:

A kérdés jogos. Az ellenzéki szavazók miért támogatják ezeket a lassan már mindenhol leszerepelt ellenzéki pártokat?

Nem lenne jobb egy normális, tisztességes ellenzék?

Nagy szükség lenne rá!

2020. okt. 19. 08:04
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Meg lehet figyelni, hogy a DK kik támogatják. Sok közöttük a beteges gyűlölködő ember, akiket az tart össze, hogy "Orbán takarodj".
2020. okt. 19. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!