Honnan a sok pénznyeremény?

Nem ezekre gondoltam, ezek egyszerűen átláthatók, talán még belső betelefonálók is vannak, akik direkt rossz választ adnak, hogy húzzák az időt, és lássák, mennyien bekerülnek.
Arra gondoltam, honnan van pénz arra, hogy hetente akár két 5-10 milliós nyereményt is kifizessenek olyan műsorokban, mint a Legyen Ön is milliomos vagy az Áll az alku.

Az RTL fizet a LÖIM-nak, ebből a pénzből a LÖIM díjat szab ki, plusz kiegészíti a keresetét az ülőhelyek árával és az emelt díjas SMSekkel.
Gondolj bele, ha csak 10 000 ember küld választ a kb 1 millió nézőből (1%), és válaszonként 100 ft a haszon, az már 1 m forint, annál többet pedig ritkán visz valaki.

a tévék és rádiók a reklámokból élnek Tessék Megtanulni! A műsorokat csak azért csinálják hogy a reklámidők amik közben mennek eladhatók legyenek.
Hogy honnan jönnek a milliós nyeremények, nos csinálnak egy költségvetést mondjuk egy rész leforgatása kerül 200 000 ft ba egy perc reklámidő 50 000 ft van belőle 10 perc meg előtte meg utána is 10 a hülyének is megéri odaadni pár százezret a szerencséseknek, milliós nyeremények meg nincsenek naponta

De ha arra gondolunk,hogy én hallgatom pl a Class fm-et.
-Itt az eőadók nem fizetnek,hogy játszák a zenéjüket.
-Nincs is annyi reklám,vagy lehet ,hogy csak nekem nem tűnt fel,de nem hiszem.
-Bentvan 5 műsorvezető milliós fizetésekkel.
-Van egy hatalmas Központi székhely,ahol fizetni kell a rezsit és több 10,akár több 100 munkatársat.
MÉgis miből tényleg????
Egy rádióba nincs annyi reklám,hogy százmilliók bejöjjenek,vagy nem tudom elképzelni.Plusz gondolom még nekik is kell fizetniük az adásért valaki felé:S
Nem nagyon értem

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!