Mi ez a balhé az SZFE körül?
Valaki le tudná írni röviden és objektíven, hogy mi ez a hónapok óta tartó herce-hurca?
Először nem fordítottam rá nagy figyelmet, most meg már azt sem írja meg egyik cikk sem, hogy miért megy a tüntetés, csak hogy így az Odry színpad, úgy a kilakoltatás meg a wifi-zárolás...
"A mocskos f... tönkre akarja tenni" válaszokból nem kérek, mert ebből semmi érdemleges nem derül ki.
"az EMMI belsőellenőrzése is elmulasztotta kötelességét" Ez tény és való.
Milyen változás lesz? Pont erre céloztam, hogy fogalmam sincs, nem tényeket írtam, csupán megemlítettem hogy lehetne vizsgálni, hogy elveszne-e. Nem biztos.
Amúgy tájékoztatásul az egész felsőoktatás alul van finanszírozva, nem csak az Szfe szenved és vannak hatalmas tartozásai. Én is egyetem dolgozók régebbi és több hallgatónk van, mint az Szfe-nek. Mégis hónapról hónapra izgulunk, hogy egyáltalán a fizetésünket megérkezik hónap elején. Már régen nincsen semmilyen egyéb juttatás, amik 7-10-15 éve voltak.
Kancellárokat pont azért nevezték ki, hogy felügyeljék a költségvetést, ők hagyják jóvá a kifizetéseket.
Azon egyetemek állnák jól anyagi helyzetbe, ahol nagyszámú a külföldi önköltséges diákok száma, ilyen például a Debreceni Egyetem.
Pont egy olyan személyben bízzanak, akiről már kiderült, hogy jogtalanul bocsájtotta el korábban a beosztottját? Állítólag 10 éve gazdaságilag rosszul működő egyetemnek a kancellári pozíciójába egy olyan embert neveznek ki, aki azt sem tudja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a bérek el legyenek utalva és ezt ország világ elé tárja. Tényleg ez lenne a megnyugtató munkakörnyezet?
Bocsánat, így már értem. Hát kíváncsi vagyok ki fogja tovább húzni.
"mindkét fél provokál"
Azzal, hogy nem tömény liberális, hanem normális színészeket akarnak képezni? Hogy leváltják a 40 éve ott pöffeszkedő komcsikat, akik a diákokat élő pajzsnak használják a marxista forradalmukhoz? Azért kell megbénítani egy egyetemet, mert más lesz a vezető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!