Támogatnád, hogy a határon túli magyarok is kapjanak egy CSOK SZERŰ támogatást a magyar államtól, azért, hogy folyamatos csökkenés helyett a számuk növekedni kezdjen?
Kérdező, ahogy írták, a CSOK-nak más a feladata, az ITT, az országon belül élőknek szánják, hogy ITT, az országon belül épüljenek új lakások.
Lehet (és kell is néha) támogatni a határon túliakat is, de nem ilyen módszerrel. Ott annak az országnak a feladata a CSOK-szerű program. Ahogy itt sem számít hogy a magyar állampolgár amúgy milyen nemzetiségű.
Remélem fog olyan jól állni ez az ország, hogy akár a határon túliaknak is segíthessen majd az otthonteremtésben, de ez még a távoli jövő. Egyenlőre fontosabb, hogy a vállalkozásokat, beruházásokat támogassák, hogy a munkahelyek száma nőjön, ahol ők maguk kereshetnek majd jól, a határon túliak gazdasági ereje lehessen jobb, hogy abban az országban is jelentősebb lehessen a befolyásuk.
Önmagában nem rossz az ötlet, csak annak más kellene legyen a célja, mint az itthoni CSOK-nak.
Persze, de csak ha a Fideszre szavaz!
Kormány így fogja ezt megjátszani, majd választások előtt.
Határon túli "magyarok" majd annyian vannak mint piciny országunkba.
18
😂😂 Fidesz... Diktatúra level 1000
Én erdélyi vagyok, most itt élek magyarországon. Senkit nem ismerek aki ott azért szülne h támogatást kapjon Egyébként szerintem hülyesség lenne a magyar kormány részéről ez, mert ott ujra román-magyar ellenszenvet szűlne a románok részéről.
Inkább az ittenieket támogassák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!