Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért erőltetik a liberálisok...

Miért erőltetik a liberálisok azt, hogy egyetemi mesterszak legyen a társadalmi nemek tanulmánya?

Figyelt kérdés

Én világnézettől függetlenül gondolom, hogy semmi helye ilyen szaknak egy egyetemen, mivel a társadalmi nemek kutatása nem igényel ilyen magas képzettséget. Az is jól bizonyítja ezt, hogy az ELTE olyan oktatókkal indította ezt a szakot, akik maguk se rendelkeznek ilyen irányú diplomával.

Ha akarunk ilyen irányú képesítést, akkor ahhoz elegendő lenne az alapszak utáni szakirányú továbbképzés.

2020. okt. 11. 18:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

" Az egyetemek olyan szakokat indítanak, amilyet akarnak."

A magánegyetemek igen, de azt is akkreditáltatni kell,hogy az állam elismerje.

Az állami egyetemeknél viszont más a helyzet.Ott a kormánynak kell engedélyeznie azt adott szakot.

A gender studiesét például visszavonták.Ha most elvégzik, akik még felvételt nyertek rá ,akkor nem indul többet.

2020. okt. 12. 10:12
 12/24 A kérdező kommentje:

"Az egyetemek olyan szakokat indítanak, amilyet akarnak."

Olyan szakokat indítanak, amilyeneket akarnak, de az állam dönti el, hogy milyen szakokért ad diplomát.

2020. okt. 12. 12:20
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

Én tudok egy jobb kérdést! Miért van az, h a legtöbb magyar feketén-fehéren lát mindent?

Ja, tudom: Soros, meg libernyák, stb.

2020. okt. 12. 12:49
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

"A gender studiesét például visszavonták.Ha most elvégzik, akik még felvételt nyertek rá ,akkor nem indul többet."

Mert ennek a kormánynak most épp ilyen heppje van. Majd jön egy liberálisabb kormány, az meg majd engedélyezni fogja, na bumm.

Nekem az a furcsa, hogy miért pont a gender studies-be kötöttek bele, mikor ennél semmirevalóbb szakok is vannak mesterképzésben.

2020. okt. 12. 12:51
 15/24 A kérdező kommentje:
Én szerintem nem látok mindent feketén-fehéren, ezért is fejtettem ki, hogy miért világnézettől függetlenül gondolom, amit gondolok.
2020. okt. 12. 12:52
 16/24 A kérdező kommentje:

"Nekem az a furcsa, hogy miért pont a gender studies-be kötöttek bele, mikor ennél semmirevalóbb szakok is vannak mesterképzésben."

Ez viszont teljesen igaz, minden mesterszakot be kéne szüntetni, ahol a hasznos tudás mennyisége nem indokolja a szak mesterszak létét.

2020. okt. 12. 12:54
 17/24 anonim ***** válasza:
De minek teszel fel egy kérdést, ha úgy is csak az jó amit te mondasz? Mit vársz? Önigazolást?
2020. okt. 12. 21:11
 18/24 A kérdező kommentje:
Igen.
2020. okt. 12. 21:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor igazad van. Így már jobb?
2020. okt. 12. 21:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Fel nem fogom, hogy mi az értelme ezeknek a genderszakoknak, de bevettem a lesz@rom tablettát. Javaslom neked is, kérdező.
2020. okt. 13. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!