A Mi Hazánk vagy a Fidesz való nekem, ha így gondolom?
⚔️ Ellenzem a migráció olyan formáját, amire általában gondol mostanában az ember ezen szó hallatán. Viszont azzal nincs bajom, hogy pl egy magyar Londonban tanuljon vagy egy orosz a származású tanárnő itt éljen és tanítson.
⚔️ Nagyon fontosak nekem a nemzeti jelképeink, pl a Turul
⚔️ Nagyon fáj Trianon
⚔️ Támogatom az önvédelmi mozgalmak szerveződését
⚔️ Minden fiatalnak, különösen a fiúknak keményen kellene sportolnia
⚔️ Nagyon szeretem a küzdősportokat
⚔️ Aki nem akar dolgozni, pedig tudna, ne is egyék
⚔️ Minden gyermekek után járó támogatást munkához kötnék
⚔️ LMBTQ népszerűsítésének azonnali beszüntetése. Bárki lehet otthon meleg a 4 fal között, de utcán ne mutogassák, Pride beszüntetése, azonos nemű azonos neművel nem házasodhat és nem fogadhat örökbe
⚔️ Gyerekek hazafias nevelése
⚔️ Drogokkal kapcsolatos törvények drasztikus szigorítása
⚔️ Halálbüntetés visszaállítása és szigorítás az erőszakos bűncselekményekre vonatkozóan
⚔️ Zéró tolerancia pedofil bűncselekményekben
⚔️ Gyermekvédelmi rendszer sokkal erősebb kiépítése, erőszakos apák végleges száműzése
⚔️ Idősek segítése vírushelyzeten kívül is települési szinten (bevásárlás, tüzelő összevágása és behordása, nehéz fizikai munkák elvégzése, ha nincs családi segítség)
⚔️ Iskolai önvédelmi oktatás óra keretein belül
⚔️ Lányoknak kötelező háztartástan
⚔️ Házassági hűség népszerűsítése
⚔️ Állatkínzás esetén radikális büntetés
⚔️ Önellátásra nevelés (kiskert, háztáji állatok tartása)
Harmincas évek Németország feeling alatt a következőket érted talán?
- 5 napos (6 helyett) munkahét és fizetett szabadság bevezetése
- munkahelyi egészségügyi körülmények jaítása
- munkanélküliség felszámolása, családtámogatás, otthonok építése, élhető körülmények biztosítása
- gépesítés, autópályák építése
- étel biztosítása a legszegényebbek részére (Winterhilfswerk)
- idegen befolyás (politikai, pénzügyi) korlátozása
és még sorolhatnám.
Én nem látok sok hasonlóságot az én listám között és a kérdezőé között.
És ezeket honnan szedted? Ennek fele sem igaz Németországra az 1930-as években.
Nekem is tanítottak ilyene ostobaságokat az iskolában, de vettem a fáradságot, és később utánajártam magam is egy kicsit.
Jesse Owens valódi története 1936-os berlini olimpián volt az ami után elkezdtem kétségbe vonni a "hivatalos" álláspontot Németországról.
(angol nyelvű)
Siegfried Mischner azt is állította, hogy Owens valójában kezet fogott Hitlerrel, amiről fénykép is készült, és Owens ezt magánál tartotta. Az ő állítása azonban nem bizonyított, és a fénykép nem került elő soha.
"az egyén szabadságának mihamarabbi korlátozásai"
A válaszom leginkább erre vonatkozik. Azonban akkoriban az USA-ra volt inkább jellemző.
A többit rád bízom, ha érdekel egyáltalán. Ha nem, akkor ne fáraszd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!