A Mi Hazánk vagy a Fidesz való nekem, ha így gondolom?
⚔️ Ellenzem a migráció olyan formáját, amire általában gondol mostanában az ember ezen szó hallatán. Viszont azzal nincs bajom, hogy pl egy magyar Londonban tanuljon vagy egy orosz a származású tanárnő itt éljen és tanítson.
⚔️ Nagyon fontosak nekem a nemzeti jelképeink, pl a Turul
⚔️ Nagyon fáj Trianon
⚔️ Támogatom az önvédelmi mozgalmak szerveződését
⚔️ Minden fiatalnak, különösen a fiúknak keményen kellene sportolnia
⚔️ Nagyon szeretem a küzdősportokat
⚔️ Aki nem akar dolgozni, pedig tudna, ne is egyék
⚔️ Minden gyermekek után járó támogatást munkához kötnék
⚔️ LMBTQ népszerűsítésének azonnali beszüntetése. Bárki lehet otthon meleg a 4 fal között, de utcán ne mutogassák, Pride beszüntetése, azonos nemű azonos neművel nem házasodhat és nem fogadhat örökbe
⚔️ Gyerekek hazafias nevelése
⚔️ Drogokkal kapcsolatos törvények drasztikus szigorítása
⚔️ Halálbüntetés visszaállítása és szigorítás az erőszakos bűncselekményekre vonatkozóan
⚔️ Zéró tolerancia pedofil bűncselekményekben
⚔️ Gyermekvédelmi rendszer sokkal erősebb kiépítése, erőszakos apák végleges száműzése
⚔️ Idősek segítése vírushelyzeten kívül is települési szinten (bevásárlás, tüzelő összevágása és behordása, nehéz fizikai munkák elvégzése, ha nincs családi segítség)
⚔️ Iskolai önvédelmi oktatás óra keretein belül
⚔️ Lányoknak kötelező háztartástan
⚔️ Házassági hűség népszerűsítése
⚔️ Állatkínzás esetén radikális büntetés
⚔️ Önellátásra nevelés (kiskert, háztáji állatok tartása)
Igen, ez eléggé náci vonal, szóval a mihazánk.
Mondjuk egy jó tanács. Olvass többet, mert a jó pár "meglátásodról" már számtalan kutatás bizonyította, hogy pont ellekező hatást ér el.
Illetve egy csomó minden értelmetlen vagy meg se valósítható, de ez már más kérdés.
Fideszre szavaztam, de végül is mindegy. A gond az, hogy ilyen pontatlan megfogalmazással (Nagyon fáj Trianon; Minden fiatalnak, különösen a fiúknak keményen kellene sportolnia) bármilyen silány eredményt lehet igazolni.
Megnéztem ezt a videót, valami Farkasokról:
https://www.youtube.com/watch?v=zo60OHLgWwM
Ne haragudj, de ez az elvárás nevetséges. Mondjuk, rendőri szintfelmérés is az.
"erőszakos apák végleges száműzése" Ugyan kevésbé jellemző, de mi van az erőszakos anyákkal?
A Turul lehetséges, hogy valójában török eredetű.
LMBTxxx... nagyjából egyetértek, de valószínűleg más okból kifolyólag. Nekem a konkrét tevékenységükkel van problémám: két társadalmi csoportot egymás ellen uszítanak, amelyek képesek lennének egymás mellett békében élni. Természetesen egyéb konkrét káros tevékenységet is folytatnak, de ezt emelném ki.
Háztartástan: senkinek nem árt megtanulnia főzni, nem csak a lányoknak.
Iskolai önvédelmi oktatás: az iskolai oktatás általában silány minőségű, az önvédelem sem lenne ez alól kivétel. Talán előbb erre kellene valamilyen megoldás.
Az intézményesített vallást miért nem akarod beszüntetni? Az is ugyanúgy felelős életek tönkretételéért.
Ha már a nácik szóba kerültek, ők sokkal többet tettek ennél a 2. világháború előtt. Főleg ha figyelembe vesszük az 1. világháború utáni helyzetet Németországban. Ez azért szégyen ránk nézve, nem? (#1-es válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!