Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen erősségei vannak Orbán...

Milyen erősségei vannak Orbán Viktornak?

Figyelt kérdés
Miben jó. Miben tudnám ég kamatoztatni szakértelmét?

2020. okt. 9. 12:05
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
48%
utolsó ez jó
2020. nov. 17. 18:21
 32/50 anonim ***** válasza:
66%
dikmá! mihez értene mán egy ilyen sukár romafijú? csórni tud de ászt nágyon!
2020. nov. 30. 01:55
 33/50 anonim ***** válasza:
48%
jó lókupec.
2020. nov. 30. 10:17
 34/50 anonim ***** válasza:
Rendkívül hangosan böfög!:)
2020. nov. 30. 13:56
 35/50 anonim ***** válasza:
48%
Anélkül szál ki a kocsiból hogy kinyitnák neki az ajtót szegény ajtót hirtelen mindig kinyitották majdnem leesett a helyéről, az erőssége hogy a tüsszentést vissza tartani.
2020. nov. 30. 14:48
 36/50 anonim ***** válasza:
51%
Sziasztok mit beszéltek rólam ha?? én vagyok a miniszterelnök a jóképű, ti miattatok lettem szegény mert a milliókat óda adtam nektek. Azt a kétszeresen meghúzott majd kiesett édes piroskámat miket irtok rólam heee? kövér vagyok leszarom, én a focinak élek hajrá Kispest milliókat költök a stadionra mert ez imádom egészség ügyet meg az Istenre bizzom. Éljen Magyarország együtt újra sikerülni fog Készült Magyarország mebizásából
2020. nov. 30. 14:54
 37/50 anonim ***** válasza:
48%
Egyszer véget ér az Orbán kormány egyszer véget ér a lopás ami elmúlt soha soha többé nem jön vissza már,Ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk, talán abba van az utolsó remény Orbán énekli: hogyan éjek nélküled hisz rólad szól az élet ne történhet semmi sem veled még kormányozok és élek
2020. nov. 30. 17:15
 38/50 cro-minyon ***** válasza:
0%
Ő a leghosszabban regnáló miniszterelnök evör itthon.
2020. nov. 30. 18:13
 39/50 anonim ***** válasza:
48%

leghosszab 23 cm nekem akkora a

hajam

2020. nov. 30. 18:16
 40/50 cro-minyon ***** válasza:
33%
Olyan gazdaságpolitkát alakított ki, amelyik végre megszabadtotta az országokt az ikerdeficittől. Gondolom azért sokan nem szeretik, mert nem szereti a liberálisokat, régebben, meg ő is az volt. Ez a része érthető, bár én magam sem bírom a liberális szemléletet, de a szemükben ez tényleg lehet megvetendő. Az, hogy korrupt lenne, nem tudom. Biztos van benne igazság, de az is igaz, hogy az ő idjáben születtek a legnagyobb kormányzati beruházások. Gondolom ezeket is ellopták... A szocik alatt amúgy jóval több lopás volt a nemzet kárára.
2020. nov. 30. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!