Ha valaki daganatos beteg és koronavírusos és meghal akkor miért mondják azt hogy koronavírusban halt meg?
Szinte minden egyes halál eset ami a koronavírushoz kapcsolatos minden egyes meghalt embernek volt más krónikus betegsége is , tehát egy menthetetlen beteg aki így is úgy is meghalna az ha koronavírusos akkor mégis azt mondják hogy a koronavírusba halt bele nem a tüdő rákba.
Gyakorlatilag olyan még nem volt Magyarországon akinek a halálát konkrétan a koronavírus okozta volna.
"Gyakorlatilag olyan még nem volt Magyarországon akinek a halálát konkrétan a koronavírus okozta volna."
Gyakorlatilag volt rengeteg, éppen azt a gyakorlatot kéne kivezetni, hogy mindenkinek, aki belehal a vírusba kitalálnak valami krónikus betegséget, a kedvencem az volt, mikor bejelentették, hogy "Rejtett krónikus betegsége volt" a korábban teljesen egészségesnek, azért halt bele a vírusba.
Nem értem a gondolkodásmódodat. Az a daganatos beteg, aki belehalt, lehet, hogy még éveket élhetett volna ha nincs a koronavírus.
Kíváncsi lennék mit mondanál, ha a te szeretteddel történne ilyen. Akkor lehet más véleményed lenne.
Leegyszerűsítem a választ kedves kérdező!
Akinél tesztelése után kimutatható a koronavírus fertőzés,annak halálához-mivel NEM vizsgálják tovább(!!!)-a koronavírus fertőzése IS "hozzájárult".
Az emberek kb. 80% -nak van valamilyen "krónikus betegsége", jelentős részének kialakult, egy részének vele született.
pl. nekem veleszületett krónikus betegségem van, ami még csak kezelést se igényel. még is ha meghalnék ebbe a nyavalya vírusban, az szerepelne, hogy krónikus szív és keringési problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!