Kitesznek minket az EU-ból? Hogy érint téged?
Már pedzegették az EU-ban, hogy hazánkat a Lengyelekkel együtt kitennének az unióból és újraalakítanák az EU-t más alapelvek, törvények szerint. Végre nem kellene folyton színvi a vérünket, mert nem engedjük be a migránsokat. Nyugat-európa nyugodtan eliszlamosodhatna magától.
Ez így elsőre jól hangzik. Én az EU belépés ellen is szavaztam. Kiderült igazam volt. Már évtizedekre előre láttam a dolgokat. De vajon valóban meg merné tenni Brüsszel hogy csak így otthagyja az olcsó munkaerőt, a minőségi szürkeállományt és az olcsó alacsony minőségű műanyagételek felvevőpiacát?
"Ha elhúztatok innen miért itt osztjátok az igét.
Ja,ott ahol vagytok csak gyütt-jött-mentnek néznek."
Mert 24 évig ott éltem, és tudom hogy mennek a dolgok, valamint a családom továbbra is odahaza él. És nem, nem néznek "gyütt-jött-mentnek". Elfogadnak, szeretnek, kedvesek, segítőkészek velem. Mindenhol vannak persze fas-zkalapok, de én teljes értékűnek érzem magam idekinn. :) Vagyis már "itthon".
Pont nem izgat az EU.
Sorba kéne állni a határon meg a reptéren. És????????! Nek költözhetsz csak úgy? És?? A nyelveket beszélő hiányszakmás embernek van esélye úgyis a csak magyarul beszélő, érettségivel rendelkező Gipsz Jakabnak meg most sem könnyű.
22"
Ha ott vagy otthon,okoskodjál ott tovább.
Azt jóvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!