Legalizálja a kormány a marihuánát?
Mi a kérdés, hogy szerintünk ez jó/rossz lenne-e, vagy az hogy várható-e hogy ez bekövetkezzen a jövőben?
Amúgy nekem totálisan mind egy mert nem fogyasztom, de a kormányunkat ismerve valószínüzlet hogy a közeljövőben legalizálnák.
Én se értem, hogy mi a kérdés. Az, hogy szerintem mit kellene csinálni vagy hogy szerintem mit fog csinálni a kormány?
Az első verzió alapján szavaztam végül. Szerintem legalálizálni kellene, de szigorú felügyelet felett, figyelme a növény származására és THC tartalmára. Az egyik nagy probléma az illegális fűvel, hogy egyre erősebbeket termesztenek, ennek jó lenne gátat vetni végre. A fekete piac kezéből is jó lenne kicsavarni a drogokat, mert megszűntetni úgyse tudjuk őket.
Az általános vélekedéssel szemben szerintem nem lenne jelentősen népszerűbb a drogozás ettől, egyszerűen csak biztonságosabb lenne. Jelenleg Hollandiában élek és a sztereotípiával ellentétben a hollandok jelentős része erősen ellene van a drogoknak, köztük még a fűnek is. Konkrétan nem ismerek olyan hollandot, aki rendszeresen füvezne, pedig elég sok liberális, egyetemista barátom van.
24/F
Igen arra vagyok kíváncsi ti engedélyeznetek?
Amúgy ez egy érdekes anomália a legtöbben úgy legalizálnák, hogy közben nem is használnák, soha nem is próbálták. És igaz, mert tök logikátlan ennyire tiltani, feketepiac dílerei gazdagodnak ahelyett, hogy dagasztanánk a közös kasszát. A befolyt adóból az egészségügyet lehetne támogatni például...
Igen, de a koznyelvben 2 kulon dolog.
A dohany betiltasa mar maga a menyorszag lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!