Hogy kivitelezhető a hálapénz megszűntetése?És eddig miért nem szüntették meg?
Figyelt kérdés
Ugye van most ez az áttörő hír,hogy az orvos fizetéseket megduplázzák és (elméletileg) eltörlik a hálapénzeket,ez mind szép és jó,de hogy a francba lehet azt eltörölni?Ha valaki adni akar úgyis ad,nem?Ha meg ennyire könnyű eltörölni,akkor eddig miért nem törölték el,hisz elméletileg szabályellenes,nem?2020. okt. 3. 14:46
21/24 anonim válasza:
Így van. Nem tudunk tovább lépni, mert a szocializmusban belénk rögződött, hogy a dokinak jár a boríték. És addig így lesz, ameddig adunk.
Én már olyat is láttam, hogy magán klinikán, ahol a páciens már kifizette belépés előtt a díjat, a rendelőben mégis dugdosta a borítékot a köpeny zsebébe. A doki nem győzte hárítani. Mert ez esetben a működési engedélyével játszik. De a páciens nem és nem értette.
22/24 anonim válasza:
Az igazi megoldas a maganklinika. Jopofa hogy romokban az egeszsegugy de fizetes sokszorozasra van penz. Engem anno alig akart fogadni szakorvos, mindenhonnan elhajtottak beutaloval a kezemben. Egy helyen meg kozoltek: sajnos fel orat varni kell mert bent van ep egy beteg de addig elintezhetjuk az anyagiakat, fel oras elso vizit 43000 Ft, lehet bankkartyaval is fizetni
23/24 anonim válasza:
Nalunk szemtelenkedett az orvos a lanyommal, igy neki adtam a jattot vigaszdijnak.
24/24 A kérdező kommentje:
Ez jó,kedves utolsó:D
2020. okt. 4. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!