MIért gyűlölöd Orbán Viktort?
Hataloméhes, azt hiszi, hogy ő a Jani.
Nagy szájú és ahelyett, hogy rendbe hozná az országot, egyre jobban süllyedünk.
Én nem gyűlölöm, de nem is a kedvencem. Nem köpönyegforgató, és hataloméhesnek sem igazán mondanám. Valamilyen szinten az a célja, hogy visszahozza a szarból az országot, és az egy másik kérdés, hogy milyen eszközökkel teszi. Nekem az nem tetszik, hogy a Fidesz körül nincs ideológia, csak populista maszlag, és nyugatseggnyalás (Nem mondom, hogy kelet felé kellene orientálódni, hanem leginkább semerre. Csak kereskedelmi célból, és globális problémák terén, de utánozni nem kellene senkit, sem pedig "barátkozni".), és személy szerint gazdasági kérdésekben is más elveim vannak, mint nekik.
Ráadásul most a közintézményekben ezek a tisztogatások eszetlen, kisstílű bosszúba csapnak át, ezzel pedig 2 probléma van:
1. ezzel lealacsonyodnak az MSZP színvonalára.
2. ebben a helyzetben, amiben most van az ország, nem azzal kellene foglalkozni a 2 nagy pártnak, hogy ki tud minél nagyobbat odacsapni a másiknak, hanem azzal, hogy kimásszunk a sz*rból.
Hát én ezek miatt nem valószínű, hogy valaha is rájuk fogok szavazni, de azt el kell ismerni, hogy ezek a dolgok, hogy Orbán köpönyegforgató, meg hazug (...stb.) az túlzás. Arra pedig jobb ha nem mondok semmit, hogy valaki azt meri mondani, hogy rosszabbak mint a gyurcsányék. Alaposan rendet kellene rakni az emberek fejében.
(Direkt nem írtam oda, hogy melyik párttal szimpatizálok, mert abból megint csak hörgés lenne.)
szerintem a kérdező szereti Viktort.
én azért nem szeretem mert azt hiszi ő itt a király, övé az ország,hataloméhes ember aki mindent akar és nem szereti a magyarokat,Magyarországot !
Orbán Viktor a gazdagokat pártolja. A szegényektől elveszi a maradék pénzét is. Egyszóval ZSARNOK!!!
Tulajdonképpen le se sz*rja a népet, hogy ki hal éhen. Egy rohadt munkahelyet még nem teremtett eddig. De sikkasztani azt mindegyik tud, havi 2 Millió mellett.
Orbán már az elején megmondta, -Forradalmat csinálunk!
Nemsokára lesz is, neféljetek. olyan, mint Egyiptomban.
Bene van bizony ő is a "titkos társaságban". Aki látta a dok. filmet, tudja miről beszélek. Aki nem, nézze meg!
A falvakból mi lesz 20 év múlva, mind fel lesz számolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!