Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MIért gyűlölöd Orbán Viktort?

MIért gyűlölöd Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
75%

Mert a nagytőke elkötelezettje, ami már Lakitelken eldölt.

Mert állnemzeti, és semmi köze hozzá.

Mert a lényegi intézkedései, nem igazságosak és még közgazdaságilag sem magyarázhatóak " egy kulcsos szja"

" csak a gazdagabbaknak és a multiknak jó"

Mert az Eu s csatlakozásunkat jobban eku,ta main GYF " pedig Gy F et sem kedvelem."

Gyalázatos, ahogy ez a " kicsihuszár" megkavarja a magyarokat, miközben semmi hasznosat nem csinál.

" Bár megjegyzem, hogy az IMF el szembeni kitartása meglep"

Viszont azt is látom előre, hogy az Ökm választások után, mindent el fog fogyadni amit diktál az IMF és az EU.

Mert ők és a köreik tömik 20 éve a zsebét.

Csak hát nyerni " nagyot" csak így tud.

Aztán meg az egész ország, akkorát fog koppanni min t az " bogár a szélvédőn"!!!

2010. aug. 7. 22:08
 22/70 anonim ***** válasza:
37%
Én csak azért gyűlölöm, mert kiskorában a járókájában nem volt taposóakna.:)
2010. aug. 7. 22:09
 23/70 anonim ***** válasza:
*hasznot
2010. aug. 7. 22:09
 24/70 anonim ***** válasza:
65%
Én OV-t gyűlölöm hanem azt a sok idióta birkát aki megszavazta. Ismét! Gratulálok, 20 éve ugyanazok a politikusok vannak. OV meg egy aljas köpönyegforgató. Volt ő már liberális, nemzeti, jobb közép minden amit el lehet képzelni. Mindig azt hazudja a népnek amit hallani akarunk. Mert populista. Az a pop az a pop az a populizmus :D És nem mondom hogy rosszab lenne mint Gyurcsány vagy akármelyik jelenlegi politikus. Ugyanolyan mind. hataloméhes senkik, akik a vérünket szívják és semmi érdembelit nem csinálnak. Halál az összes politikusra!
2010. aug. 7. 22:16
 25/70 A kérdező kommentje:

Hát összességében a válaszokból egy igen alcsony értelmi színvonalú közösség képe rajzolódott meg... Monthatnám úg yis, hogy hülyébbnél hülyébb, ökörnél ökrebb válaszok születtek.

Durva...

2010. aug. 7. 22:20
 26/70 anonim ***** válasza:
56%
A gyülölet erös kifejezés, viszont ha öszinte választ vársz tölem, elárulom, hogy Orbán egy cseppet sem szimpatikus számomra. Jól emlékszem arra, ahogyan 1989-ben beszélt, és pontosan tudom, milyen nyilatkozatokat tett az elmúlt 21 évben. Magyarországon párt és politikus még soha nem változtatta ennyire meredeken és ilyen gyakran az elveit és jelszavait, mint ahogyan azt Orbán tette. Egyházellenes liberálisokból változtak vezényszóra keresztény-konzervatívokká, mivel ebben látták az esélyt a hatalomra kerülésre. 2002-töl kezdve, amikor leváltották, folyton lázított és megosztotta a társadalmat. Elhitette a szerencsétlenekkel, hogy ö a szegényebbek érdekeit védi, és most, miután 2/3-ot kapott, hálából beléjük rúg az egykulcsos adóval. Orbán egy hazug, elvtelen, ájtatoskodó kaméleon.
2010. aug. 7. 22:26
 27/70 A kérdező kommentje:

Utolsó: Konkrétan nem igaz az amit írsz sok tekintetben. Én magam is átmentem egyébként a fiatalkori liberális zsákutca minden zegén-zugán mire rájöttem, hogy mi is a liberalizmus valójában. Liberálisból konzervatívvá válni mondhatni kötelező fejlődési ciklus egy "normális" ember számára. Aki 40-en túl is liberális az végtelenül ostoba ember és magának is hazudik. Millió olyan politikus van és volt és lesz akik liberális megközelítéssel kezdték-kezdik a pályájukat és konzervatívvá lesznek.

Mindenesetre itt - mármint a válaszok halmazában - a tájékozottság és intelligenca nyomokban sem lelhető fel. Ennyi tuskót egy helyen talán csak a kapcsolat.hu-n láttam...

2010. aug. 7. 22:34
 28/70 A kérdező kommentje:
MIért is rúg beléjük az egy kulcsos adóval ? Már megmondták és úgy is lesz - figyeld meg ostoba, de ha ez bekövetkezik akkor gyere ide vissza és vállald be, hogy ostoba voltál mint egy faék -, hogy kompenzálni fogják a minimálbéreseket. Másrészt te ütődött és alultájékozott szerencsétlen, mindenki tudja ebben az országban, hogy a minimálbéresek 90 %-a valójában NEM MINIMÁLÉBÉRES csak arra van bejelentve - ergó adóbevétel esik ki. Ezt meg kell fogni a kormánynak és ezzel nagy lépést tett a kifehérítés felé. Ha agyad lenne és értenél egy kicsit a témához akkor tudnád, hogy mit jelent a 16 %-os egykulcsos adó. Amúgy meg igen, nézzük csak: NAGYON SOK EMBERNEK MEG DRABÁLIS ADÓCSÖKKENTÉST JELENT A 16%-OS ADÓKULCS VAZZE !!! IGENIS EZ ADÓCSÖKKENTÉS, DE GYURCSÁNYISTÁKNAK PERSZE NEM AZ. NEKIK A FEHÉR FEKETE ÉS FORDÍTVA. TUDJUK.
2010. aug. 7. 22:40
 29/70 A kérdező kommentje:
HARMADRÉSZT : ha a középosztály kimúlik - a Gyurcsányi rezsim pont a középosztályt gyengítette 8 éven keresztül, a KKV szektort ölte 8 éven keresztül, itt az eredmény - akkor a legszegényebb rétegek is kimúlnak mert nem lesz munkájuk . Se minimálbéres, se semmilyen. Ez alapvető társadalmi törvény a modern kapitalista demokráciákban amely jelenséget minden kicsit is tájékozott ember ismeri. Ezért erősíti Orbán a középosztályt mert annak növekményén a szegényebb rétegnek is sokkal jobb lesz. Persze Orbán a genya: ő direkte ki akar boszni a szegényekkel mi ? Ostoba fajankók !
2010. aug. 7. 22:45
 30/70 anonim ***** válasza:
72%
Én csak azt az egyet nem szeretem benne, hogy sokszor a Fidesszel azonosítja magát. Egyébként nagyon jó szónoki képességei vannak, meg kell hagyni. És ennyi. A szavak embere, nem több. Hiszen hol van itt munka, család, otthon, egészség, biztonság?!
2010. aug. 7. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!