MIért gyűlölöd Orbán Viktort?
Mert a nagytőke elkötelezettje, ami már Lakitelken eldölt.
Mert állnemzeti, és semmi köze hozzá.
Mert a lényegi intézkedései, nem igazságosak és még közgazdaságilag sem magyarázhatóak " egy kulcsos szja"
" csak a gazdagabbaknak és a multiknak jó"
Mert az Eu s csatlakozásunkat jobban eku,ta main GYF " pedig Gy F et sem kedvelem."
Gyalázatos, ahogy ez a " kicsihuszár" megkavarja a magyarokat, miközben semmi hasznosat nem csinál.
" Bár megjegyzem, hogy az IMF el szembeni kitartása meglep"
Viszont azt is látom előre, hogy az Ökm választások után, mindent el fog fogyadni amit diktál az IMF és az EU.
Mert ők és a köreik tömik 20 éve a zsebét.
Csak hát nyerni " nagyot" csak így tud.
Aztán meg az egész ország, akkorát fog koppanni min t az " bogár a szélvédőn"!!!
Hát összességében a válaszokból egy igen alcsony értelmi színvonalú közösség képe rajzolódott meg... Monthatnám úg yis, hogy hülyébbnél hülyébb, ökörnél ökrebb válaszok születtek.
Durva...
Utolsó: Konkrétan nem igaz az amit írsz sok tekintetben. Én magam is átmentem egyébként a fiatalkori liberális zsákutca minden zegén-zugán mire rájöttem, hogy mi is a liberalizmus valójában. Liberálisból konzervatívvá válni mondhatni kötelező fejlődési ciklus egy "normális" ember számára. Aki 40-en túl is liberális az végtelenül ostoba ember és magának is hazudik. Millió olyan politikus van és volt és lesz akik liberális megközelítéssel kezdték-kezdik a pályájukat és konzervatívvá lesznek.
Mindenesetre itt - mármint a válaszok halmazában - a tájékozottság és intelligenca nyomokban sem lelhető fel. Ennyi tuskót egy helyen talán csak a kapcsolat.hu-n láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!