Mondott ilyet valaha Müller Cecília?
Figyelt kérdés
Facebookon kering egy kép, már több ismerősöm is megosztotta, amin Müller Cecília látható és "tőle" idéznek.
"A szülőszobában két ember tartózkodhat az orvos és a szülő. Apás szülésnél lehet választani, hogy az anya vagy az apa lehet a szülőszobában az orvossal."
Nem akartam elhinni, hogy ilyen hülyeséget mondott, így rágoogleztam és semmit nem találtam róla. Mondott ilyet valaha Müller Cecília?
2020. szept. 28. 10:15
21/24 anonim válasza:
Az elmúlt 5 napon nem találok ilyen videót. Engem is érdelekel, hogy mondott -e ilyet vagy sem...de eddig úgy tűnik, hogy minden hülyesége ellenére ilyet nem mondott.
22/24 anonim válasza:
19: elkapjuk tőle a kamerán keresztül vagy miért hordja???
23/24 anonim válasza:
Szerintem nem figyeltek rá, hogy mit mondott.
Én is láttam, nekem nem volt kérdéses, hogy a szülő nő választhat, hogy az anyja vagy a gyerek apja legyen bent -az orvoson kívül-
24/24 anonim válasza:
""Az eszét nem irigylem de a heti 1 milliárdos fizetését viszont igen""
Elmebeteg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!