Facebookon kering egy kép, már több ismerősöm is megosztotta, amin Müller Cecília látható és "tőle" idéznek.
"A szülőszobában két ember tartózkodhat az orvos és a szülő. Apás szülésnél lehet választani, hogy az anya vagy az apa lehet a szülőszobában az orvossal."
Nem akartam elhinni, hogy ilyen hülyeséget mondott, így rágoogleztam és semmit nem találtam róla. Mondott ilyet valaha Müller Cecília?
Nyunyóka rendszeresen ilyen baromságokat hord össze. Youtube-on vannak összeállítások ezekről a megnyilvánulásairól.
2020. szept. 28. 10:33
2/24 anonim válasza:
Ilyent nem hallottam, nem olvastam, de simán kinézem belöle az eddigi megszolalásai alapján.
2020. szept. 28. 10:35
3/24 anonim válasza:
Tavasszal is voltak ilyen képek. Akkor néztem minden nap a tájékoztatót és tudtam, hogy hamis az idézet. Mondott valami olyasmit, csak éppen nem azt, amit kiírtak a képre.
2020. szept. 28. 10:38
4/24 anonim válasza:
A baloldal mindenben lejáratja - lealázza a járvány elleni védekezést. Az említett dolog is e közé tartozik.
2020. szept. 28. 10:40
5/24 anonim válasza:
Nesze nektek baloldal!!!
Ennyire futja csak tőlük.
2020. szept. 28. 10:41
6/24 anonim válasza:
1-
""Nyunyóka rendszeresen ilyen baromságokat hord össze""
Örülnél te annak ha annyi eszed lenne mint "nyunyókának" - nem írnál annyi marhaságot!!!
2020. szept. 28. 10:42
7/24 anonim válasza:
Eszembe jutott! Tehát tavasszal dátumokkal volt tőle 6 idézet a járvánnyal kapcsolatban. Akkor utána néztem és úgy emlékszem, hogy a 6-ból 5 "idézet" hamis volt.
2020. szept. 28. 10:42
8/24 anonim válasza:
És ha mondott ilyet? Aki sokat beszél nyilvánosság előtt, sokat szerepel, az előbb-utóbb belefut abba, hogy valami hülyeséget mond véletlenül. Mindenkinek vannak fura elszólásai, mondatai, a hétköznapi életben is. Csak a miénken csak a család, baráti társaság nevet.
De egy-egy elszólástól senki sem lesz hülye.
2020. szept. 28. 10:58
9/24 anonim válasza:
Az eszét nem irigylem de a heti 1 milliárdos fizetését viszont igen. Sajnos nincs olyan ismeretségem mint neki, hogy ilyen állást szerezhessek :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!