Van itt még olyan fideszes aki kiábrándult belőlük a béna válságkezelésük miatt?
Figyelt kérdés
betelt a pohár. elegem van.2020. szept. 23. 21:27
1/8 anonim válasza:
Ez az Balázskám, állj a sarkadra!
2/8 anonim válasza:
Van itt olyan ellenzéki, aki nem fideszesnek adja ki magát, és ilyen marhaságokat kérdez? :)
3/8 anonim válasza:
Ha csak úgy kiábrándulsz belőlük, akkor sosem voltál igazából fideszes. Idegenszívűekkel megesik az ilyen. A válságkezelésük pedig a legjobb egész Európában.
4/8 árokpart válasza:
Inkább kormánypárti vagyok mint ellenzéki, viszont mégis azt mondom, hogy nekem még mindig az 1998-2002-es Fidesz kormány az igazi fidesz kormány. Függetlenül arról, hogy valóban a legjobb a válságkezelésük és életszínvonalunk sokat, sőt csak javult, viszont nem polgári elvű és szemléletű már és ez nekem nem szimpatikus. Kommunikációiban és elveiben is kezd elprolisodni sajnos a kormánypárt. Egyébként intézkedésein is látszik, hogy sokszor nem a minőséget helyezi előtérbe.
5/8 anonim válasza:
Szerintem hülyeséget beszélsz. A kormány intézkedéseinek köszönhetően az elmúlt évtizedben a költségvetés kimagasló százalékát kapta az egészségügy, és ennek, valamint a méltón megfizetett orvosok és ápolók tömkelegének köszönhetően hazánk maximális felkészültséggel várta a járványt.
6/8 A kérdező kommentje:
van itt normális fideszes is?:)
2020. szept. 23. 21:58
7/8 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező besült.
8/8 anonim válasza:
Szerintem aki kiábrándult az más miatt,már régebben,akik megmaradtak,azoknak minden jó,amit a fidesz csinál.
Ezek többnyire vállalkozók,nagycsaládosok és nyugdíjasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!