A Budapest srácokban miért mindig csak az ellenzéki kerületek lejáratása megy?
azt a csatornát azért hoszták létre hogy az ellenzéket szapulja:)
De szerintem ez mindenkinek egyértelmű volt
Szerintem még véletlen sem érdemes oda kapcsolni.
At a "tv" csak egy újabb kormánypropaganda, agymosó rémség
És ráadásul mi adófizetők fizetjük...
Azokat megértem akik létrehozták és azokat is akik ott dolgoznak. Ezért kapják a fizetésük.
Azt nem tudom elképzelni kik azok az aberrált emberek akik napról napra azzal élik ki az estéjüket hogy ilyen műsorokat néznek.
Vegyük sorra, hogy konkrétan melyik kerületekről beszéltek -eddig-, aztán beszélhetünk róla.
Melyik az a kerület, amit sérelmezel, hogy nincs róla szó?
Visszaemlékezve, szerintem még nem volt olyan adás, amelyikben bármelyik fideszes kerület eredményeiről beszéltek volna. Amikor szóba került fideszes kerület, akkor is csak annak kapcsán, hogy a főváros mit vont el ezektől a kerületekzől.
A vicc az, hogy amikor meg valamelyik polgármester vagy a kormány sikereiről van szó, akkor meg jön a szöveg, hogy propaganda.
Kérdező, rossz műsort nézel. Az eredményekről, sikerekről a hírekben számolnak be - kerületi eredményekről, a kerületi médiában (újság, tévé, önkormányzati honlap stb.)
Ha szerinted érdemes lenne a műsorban sikereket is megemlíteni, akkor nyugodtan írj nekik! Az ötlet jó. Csak nem biztos hogy a műsor szerkesztői meg is tartják majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!