Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki képviseli a valódi kereszté...

Ki képviseli a valódi kereszténység értékeit, Iványi Gábor lelkész vagy a Fidesz kormány?

Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 18:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

#27., én oda jártam Iványi főiskolájára, hidd el, hogy a kinézete mellett a gondolkodása is igazi ortodox zsidó. Iványi minden Élet menete, és az összes Holokauszt áldozatairól szóló megemlékezés elmaradhatatlan résztvevője, és igazán magasztosan főleg Izraelről és a zsidóságról tud beszélni, pont ezért szereti Jézust zsidó tanítónak aposztrofálni, pont úgy, ahogy a muzulmánok vagy a zsidók szokták. Egy hónapja volt is egy klassz konferencia a Főiskolán Iványi szervezésében, vezetésével: A modern Izrael évtizedei. Konferencia Izrael első miniszterelnöke, Ben Gurion születésének 125. Évfordulójára

Biztos véletlen, mint ahogy az is, hogy a Wikipedia szerint "

2008-ban kapta meg az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem címzetes egyetemi tanár rendet." és " 80-as években a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület, parlamenti időszakban pedig a Magyar-Izraeli Baráti Társaság tagja." Ha nem is lenne zsidó származású, akkor is már tiszteletbeli zsidó lenne, annyira dicsőíti Izraelt (ellentétben Magyarországgal).

2021. jún. 5. 00:31
 32/32 anonim ***** válasza:
72%
Szèlsőbaloldalikènt, volt SZDSZ tagként, nem képviselhet semmilyen keresztény èrtèket!
2022. febr. 8. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!