Ki képviseli a valódi kereszténység értékeit, Iványi Gábor lelkész vagy a Fidesz kormány?
10-es magyarul nem tudtál válaszoltál arra, hogy mit tett Iványi, ami nem keresztény dolog.
"Nyilvánvalóan a kereszténységet meg sem értheti, fel sem foghatja valaki, aki a kiválasztottság képzeletvilágába született vagy még abban is él."
Egyrészt nem nyivánvaló, másrészt Iványi apja is keresztény lekipásztor volt, szóval mibe született bele?
12
1. Mi vagyok én, az ingyen keresőd? Nézz utána, hogy pl. pont most mit csinál a díszpintyetek.
2
Volt már zsidó esztergomi érsek is. Mai példának ott a Donáth család.
Aha - tehát állítasz valamit és amikor rákérdezek, hogy mire alapozod, akkor "nézz utána".
Magyarul állítottál valamit, de semmivel nem voltál hajlandó alátámasztani.
De még azt sem, hogy mibe született bele, ha az apja is keresztény volt.
A wikipedia szerint az apja is evangélikus családból származott egyébként.
14
A Holdról idecsöppentekkel nincs mit beszélni., Ha nem követted az eseményeket, ne várd másoktól a hiányzó ismereteid pótlását.
Az hogy MOST mit csinál, azért elég szimpla dolog megnézni, nem? Vagy a ballib zárt média nem közli?
Hát, akkor sajnos ki kell lépni a komfortzónádból, nincs mese.
A wikipédia úgymond közösségi szerkesztésű. Meg lehet nézni, mit ír a gyurcsányékról -és mit NEM-, amit normális ember tud, aki átélte az időszakot.
Iványi "Megmondóember" Gábor, egyházfő, főiskolai rektor, az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke, egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, akit valamiért nagyon szeretnek Brüsszelben, konkrétan kinyilatkoztatta, hogy egyrészt Jézus nem volt keresztény, hiszen kereszténység se volt akkoriban, másrészt Jézus igazándiból egy zsidó gondolkodó/tanító volt.
Nálam ő nem is keresztény!
A Fidesz promines képviselői nem nagyon tudnak megvalósított keresztény értékeket felmutatni, úgyhogy egál.
16
Azaz az Iványi egymaga egál a fideszes képviselőkkel. A kérdés szempontjából.
15: vetítesz és nem mondasz semmi konkrétumot. ennyi erővel leírhattad volna. csak ugye akkor azzal lehetne vitatkozni, így meg nem.
16: ez meglepő mondás, de van benne valami. nyilván nem "kinyilatkoztatta", mert azt csak a pápa szokott, de érdekes megközelítés.
18
Én nem tudom, miért akarsz "vitatkozni" saját tapasztalat, tájékozódás, infógyűjtés HELYETT, hogy választ találj SAJÁT magad a kérdésre.
Hallgasd meg pl. hogy hogyan beszél az Iványi, és akkor mondd, hogy túlzás a "kinyilatkoztatás" szó használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!