2022-ben megint a fidesz fog nyerni, jövőre megengedik tartani a fesztiválokat?
Kezdjük ott, hogy jövőre remélem nem megint a Fidesz fog nyerni. Mert már unom ezt az egészet, már a korlátozásokon kívül is unom, hogy egy mafia kormány. És miniszterelnök irányítja az országot. Akik ezelőtt is szinte mindig rossz döntéseket hoztak!
Milyen érdekes az, hogy az első hullám Február elején kezdődött. Mert már akkor is biztos , hogy volt itt ez a betegség . Mivel akkor igaz, hogy influenza szak volt. De ahhoz képest is sokkal több beteg volt. Mint máskor ugyanebben az időben! És 3 hónap alatt vége lett. Most Augusztus vége felé kezdett el tetőzni. És elvileg Január vége is lehet a tetőzés időszaka. Most érdekes 5-6 hónapig is tarthat vagy mi?
Illetve akkor mostmár nagyon erős reményeket füzök ahhol, hogy jövőre meglesznek tartva a fesztiválok és teljesen szabad nyarunk lesz.
A baj csak, hogy először is nem biztos, hogy beengednek oda mindenkit. Kezdjük pl külföldiek talán nem vehetnek részt a fesztiválokon. Illetve 37,5-38 C° feletti lázzal lehet elküldenek, hogy add be magadnak a vakcinát vagy nem jöhetsz be! Itt ugye meg nem a virus. Hanem inkább a drog, alkohol játszik majd szerepet, ugyebár! Az ország 20%-a kb szerintem meg nem fogja beadatni magának. De szerintem úgy nyárra még talán a 40-50% sem!
Tehát ez alapján is gondolom, hogy a Volt, BS, Sziget lehet, hogy kevesebb eséllyel lesznek megtartva.
Pedig a Sound és Campus is remélem meglesznek tartva. És innen pont a Sound a fontosabb!
Egyszerűen szerintem a Viktor nem meri megcsinálni megint azt, hogy nem engedi megtartani a fesztiválokat. Mivel félnek, hogy 2022-ben még kevesebben szavaznak rájuk. De szerintem ígyis most a jobbik fog kijönni győztesen vagy másik párt.
Mert a sport rendezvényeken is ugyanúgy terjed a vírus. És ott is ugyanúgy rengetegen fogyasszák az alkoholt akár drogot is meg járkálnak alapból kisebb területen is ráadásul mint egy fesztiválon vagy ahhoz hasonlón. Meg milyen érdekes, hogy most talán karácsonykor enyhítenek a korlátokon. Októberben az iskolákat is bezárják szerintem, ami nem is baj! Viszont ugye Januárba jön az influenza. Tutti Március elejéig maradnak a korlátozások. És az influenza miatt talán azt fogjàk rá az egészre, hogy a baj azzal volt, hogy enyhítettek a korlátokon. És ezért nem akarják majd engedni megint a fesztiválokat. Pedig az úgy már tényleg nem élet. És sokan lesznek emiatt a humbuk miatt öngyilkosok! Köztük én is.
Mert most nyílván ki hiszi el azt, hogy az alkohol miatt. Nem tudnak távolságot tartani meg kb ki figyel oda a távolságra? Idén nyár végén is meglehetet volna tartva a strand, efott, stb. Ugyanannyi lenne a fertőzött mint most! Akkor max mértek volna lázat, vagy valami.
Kérdező
Kezdjük ott, hogy jövőre nem lesznek választások, tehát a fidesz MARAD kormányon.
"És miniszterelnök irányítja az országot. " IGEN!!!!! Ki a fenének kellene irányítania, ha egyszer a magyar rendszer olyan, hogy a kormány élén a miniszterelnök áll és ő vezeti az országot?
Innentől kár is folytatni a kérdésedet.
'22-ben kell hogy legyen választás, kedves válaszolók.
Enélkül ez a gyenge demokrácia már semmiben sem demokrácia és egyre jobban erősíti a helyébe kialakuló hibrid rezsimet. Remélem le lesz váltva a Fideszt.
Nem szeretem a DK-t, de mivel más is van a listán, inkább rájuk szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!