Szerintetek mikor lesznek újra nyitva szorakozóhelyek, koncertek, fesztiválok?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat hogy egy orvos szerint 2022-ig el kell felejteni a rendezvényeket.
Ez reális?
2020. aug. 22. 12:54
1/10 anonim válasza:
Ha biztonságban akarunk élni akkor valószínűleg soha.
2/10 belapus válasza:
Elvileg szeptembertől szigorításokat terveznek.Ha ez igaz, akkor idén nem valószínű, hogy tömegrendezvényeket engedélyeznének.
4/10 anonim válasza:
Amikor a lakosság többsége megkapta a védőoltást. Ez kb 2022.
5/10 anonim válasza:
Úgy bírom az ilyen embereket. Egy világjárvány kellős közepén tényleg az a legnagyobb bajotok, hogy mikor lehet menni újra bulikázni?
6/10 anonim válasza:
Most is nyitva vannak. Én két koncerten is voltam az elmúlt hetekben és a jövő héten megyek egy négynapos balatoni rendezvényre. Miről beszélsz? Vagy az 500 fős limit felettiekre gondolsz? Akkor ezt tedd hozzá!
7/10 anonim válasza:
5: Talán mert valakinek ez a legfőbb hobbija, és az nem megy csak úgy, hogy akkor két hétre engedjük el! Nem tudom, hogy te mit szeretsz csinálni a szabadidődben, de nyilván nem örülnél neki, ha bizonytalan időre megvonnák tőled.
9/10 anonim válasza:
Én meg azokat a megmondó embereket bírom, akik egy világjárvány kellős közepén is azzal vannak elfoglalva, hogy a más dolgába üssék bele az orrukat.
Ha valaki szeret eljárni bulikázni, az az Ő dolga. Ha Te szeretsz otthon lenni, esetleg rettegve bezárkózni, az meg a Te dolgod.
Saját dolgoddal legyél elfoglalva, ne a máséval!
10/10 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz, mert koncertek most is vannak, Pesten kb mindennap, és még kis fesztiválok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!