Van egyáltalán értelme a PestiTV-nek?
És?
Én sem a tévét nézem, hanem a neten nézem meg a tévé műsorait amikor van rá időm. Ettől még ha nem lenne az a tévé, akkor nem lenne mit megnéznem a neten sem.
A közösségi média szimplán egy eszköz ahhoz hogy megoszthassanak valamit, amit meg lehet nézni. Ha nincs tévé, nincs mit megosztani.
# 1:
A PS-nek eddig is voltak videói a neten, szóval ha tényleg érdekeltek a tartalmaik hozzáfértél. Egy lineáris tévécsatornával legfeljebb ezek megjelenítési színvonala lett magasabb. Őszintén el nem tudom képzelni, hogy ezzel a tartalommal még ha földi sugárzású és ingyenes csatorna, tényleg meg tudják szólítani a 14-29 éves korosztályt, akinek készül. Egyébként meg tudnák szólítani, de ahhoz mondjuk be kellett volna vásárolni némi Netflixes filmcsomagot és két "politikai" műsor között azt sugározni.
"A fiatalok ma már nem néznek TV-t, hanem a közösségi médiát használják helyette."
A nagyon nagyon függetlenobjektív fb-ről többé-kevésbé ki vannak tiltva, így most indítanak saját médiát. Mi ezzel a gond? Aki nem akarja nézni, az ne nézze. Én sem nézem DK-tvt mert rosszul vagyok tőle, a háziorvosomnak igaza volt, amikor azt tanácsolta, hogy ne nézzem.
Szerintem sem fiatalokhoz szól. A fiatalok nem hülyék mint ők azt gondolják. Én negyvenes vagyok és simán el vagyok benne csakhogy a tartalommal sajnos de nem értek egyet.
És mivel ingyenesen elérhető, biztos vagyok hogy szavazógyűjtés céljából sugározzák a törpének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!