A magyarok nem bűnöznek?
"a cigányok általában szegényebbek => kevésbé tanultak + rossz konfliktuskezlésük van => hülyébben követik el a bűncselekményeket. Rengeteget felindulásból (emberölés és társai) + rengeteget szimpla buta (vagy nincs jobb lehetősége) bűncselekményük van."
Ez jó kis kimosdatás:)
Nem kimondottan csak a bűnözéssel kell foglalkozni,hanem úgy az egész helyzetre,mint már írtam fentebb.
A cigányokkal még most is sok a probléma, de azért sokat fejlődtek az utóbbi évtizedekben. Erőszakos bűncselekményekben már nem rosszabbak, mint amilyenek az 1930-as években a magyar falusi legények voltak, akik közül szinte mindegyik kocsmában egyszer-egyszer verekedett, akkor is kb. ezek 1%-a késelés lett. Annyi, hogy ők nem loptak...
De még az 1980-as években is természetes volt, hogy általános iskolás srácok állandóan verekedtek.
Igaziból azért ilyen béna az érvelés, mert kb. próbálnám megérteni a logikátokat, de nem tudom megérteni, és már én is belebonyolódom. Nyilván a gyilkosság rosszabb, mint a lopás, mondjuk az a magyar drogdílerrel van párban.
Szóval, ha az államtól lop valaki és csődbe megy az állam, akkor az nem gond, de ha valaki személytől lop az igen?
De a magyar drogdíler miért kevésbé zavaró, mint a cigány késelő?
*vagy legyen a drogdíler helyett valaki, aki ugyanúgy drogot akar és ezért megöl valakit.
Szóval amit nem értek két ember elköveti ugyanazt a bűncselekményt, akkor miért csak a cigányt ítélitek el?
"Szóval amit nem értek két ember elköveti ugyanazt a bűncselekményt, akkor miért csak a cigányt ítélitek el?"
Mikor volt az,hogy egy teljesen magyar gyilkos embert nem úgy ítéltünk el mint egy cigány gyilkost? Magyarország nem nagyon volt még ilyen,de mindegy.
Egyébként nézd már meg az arányokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!