A magyarok nem bűnöznek?
Ja, ezt a kérdést feltettem már néhányszor az évek alatt. Arra jutottam, hogy a válaszolók, valószínűleg falusi kapcsolatokkal rendelkeznek vagy falun élnek és ott tényleg a cigány családok azok, akiket fizikailag fenyegetőnek találnak, mert sokan vannak és erőszakosak (kommunikációban) esetleg bűnöztek közülük valakik.
Viszont ezt így nem tudják megfogalmazni az emberek, ezért körbe-körbe jársz egy jó ideig, mire rájössz, hogy azért csak a cigánybűnözés érdekli, mert az ő rá főképp csak a cigányok támadhatnak és amúgy totál nem érdekli, hogy máshol mi van a cigánybűnözéssel, hanem csak a falujában élő cigányoktól szeretne megszabadulni kb.
@20:36
Hát nézd, én városban lakok, megyeszékhelyen, és még is volt már sok rossz tapasztalatom a "dázsvírekkel".
"Hányszor hallottunk már bestiális bűncselekményekről amelyeket magyarok követtel el?"
Én még egyszer sem. Tévében régebben volt egy KÉK FÉNY című műsor és divat volt bemutatni a bűnöző arcát. És akárhányszor ilyen történt én mindig felfedeztem a kisebbségi vonásokat.
*Nyilván mi közöttünk is vannak bűnözők,de akkor a börtönök miért vannak velük teletömve?
Mert hülyén követik el a bűncselekményeket. Azért sokkal gyakrabban elkapnak, hogyha betörsz valahova. Ha használod a céges autót 10 évig egyéni használatra, azért nem szoktak bebörtönözni, pedig ugyanannyit loptál, ha nem többet.
@20:41
De magyarokkal nem volt? Nekem több rossz tapasztalatom volt magyarokkal(4-5), mint cigányokkal(1) Budapesten, mikor azért körbenéztem, hogy tudok-e segítséget kérni. Szerencsére sose kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!