A magyarok nem bűnöznek?
"De magyarokkal nem volt?"
Maximum nagyon elenyésző számban a tesókhoz képest.
Én úgy az egész helyzettel foglalkoznék,nem csak a bűnözéssel.
Már bocs,de ezek már 800 éve (tehát már nem tegnap óta) itt vannak és kb. 5%-uk illeszkedett be.
Mert ha megnézed az ostoba, primitív válaszolókat (tisztelet a KEVÉS kivételnek), a cigányozással lehet öket legjobban rávenni arra, hogy rájuk szavazzanak.
Ezek azok az emberek(?), akiket meg lehet ilyen rasszista propagandával vezetni, és nem veszik észre, hogy közben a lényeg mellett el(félre)vezetik öket.
"cigányozással lehet öket legjobban rávenni arra, hogy rájuk szavazzanak."
Mármint kikre?
A "rájuk pártról" sajnos még nem hallottam.
Nem állítottam, hogy nem kell :) Pont azt mondom, hogy a cigányok általában szegényebbek => kevésbé tanultak + rossz konfliktuskezlésük van => hülyébben követik el a bűncselekményeket. Rengeteget felindulásból (emberölés és társai) + rengeteget szimpla buta (vagy nincs jobb lehetősége) bűncselekményük van.
De szerintem nem bűnöznek többet mint a magyarok, hiszen nem tudsz jóformán olyan embert mondani, aki nem használja otthon a céges mobilját, nem torrentezik, nem csal adót. Mindenki azt csinálja, amit tud ebben az országban. Ha meg van 1-1 ember, aki nem akarja, azt kb. baleknak nézzük és nem tud megélni. Szóval nem cigánybűnözés van, hanem mindenki bűnözik és a cigányokat kapják el.
Szóval cáfoljátok légyszí, hogyha rosszul látom. De ha 1. nem féltek tőle, hogy cigányokba futtok pl. mert akár a biciklit is kint lehet hagyni a környéken éjszakára 2. nincs cigánybűnözés
Miért zavar jobban titeket, ha egy cigány bűnözik, mintha egy nem cigány teszi? Miben különbözik szerintetek a cigány bűnözés, ami miatt ez zavaróbb számotokra? És miért nem inkább az összes pl. gyilkost akarjátok elkapni? Miért prioritás, hogy a cigánybűnözést szüntessük meg, azzal szemben, hogy kapjuk el a gyilkosokat? (Bocsi, tényleg nem értem :) )
"De szerintem nem bűnöznek többet mint a magyarok, hiszen nem tudsz jóformán olyan embert mondani, aki nem használja otthon a céges mobilját, nem torrentezik, nem csal adót. Mindenki azt csinálja, amit tud ebben az országban. Ha meg van 1-1 ember, aki nem akarja, azt kb. baleknak nézzük és nem tud megélni. Szóval nem cigánybűnözés van, hanem mindenki bűnözik és a cigányokat kapják el."
Tehát szerinted ugyan olyan fajsúlyú bűncselekmény a kalóz letöltés, meg agyon verni a nyugdíjas mamit a pár ezer ft nyugdíjáért. Nincs több kérdésem...
#28 Szóval nem a cigánybűnözőket akarod elkapni, csak azokat, akik súlyos bűncselekményt követtek el?
szóval, ha te is loptál és ő is lop, akkor az úgy egál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!