Miért gond ha az origo influencerekkel reklámozza magát?
17-es vagyok.
40-es!
"Elvileg még mindig a Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok körében[...].
Mutatnál legalább egy olyan cikket, közvélemény kutatást, vagy bármit, ami ezt a kijelentésedet támasztja alá?
"Mutatnál legalább egy olyan cikket, közvélemény kutatást, vagy bármit, ami ezt a kijelentésedet támasztja alá?"
Én ugyan olyan szkeptikus vagyok ezzel az állítással kapcsolatban, tekintve hogy az élet és a gyakorlat ennek a tök ellenkezőjét mutatja. :D
De hát ott a linkje a kérdezőnek. A számok ezt hozzák ki. :D
Ez most komoly? szerinted fiatalok körében a legnépszerűbb? :D
Tudod hány kampányt indított a fidelitas? rengeteget és mind rosszul sült el. Ez az eset is azt mutatja (mármint az origos) hogy a fiatalok gyűlölik a fideszt. szerinted felnőttek mármint 30-40+ évesek nézik az influencereket? hát nagyon nem. fiatalok nézik őket és kik látják a posztokat? akik követik őket. és mivel ők követik őket, ők is kommenteltek oda, hogy az origo egy feszültséggerjesztő propaganda lap. valóban imádják a fiatalok a fideszt.
"Mert azok a konteók amelyek egyes oldalakon vannak a kormányról napi szinten abból 3 ha igaz!"
mert amit a kormány állít az ellenzékről az igaz? ugyan ezt mondhatnám az ellenzék esetében. ha megnézem a 888-at, vagy vadhajtásokat ott amit az ellenzékről írnak havi szinten egy igaz. de ezeknél az oldalaknál leginkább a stílus a kifogásolható, ahogy az origo esetében is sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!