Ez normális? De a törökök akik itt lébecoltak az nem gond, meg a nagy haverjaid, akik a Trianont is megírtak... DKsok ti komolyan egyetértetek evvel a nyilatkozattal? 😡😡
#Csakanemzet🇭🇺 #🇭🇺Huxit🇭🇺 #🇭🇺Egyatáboregyazászló🇭🇺 #🇭🇺Ahazamindenelott🇭🇺 #🇭🇺Politika🇭🇺 #🇭🇺 konzervatívcagyok🇭🇺
2020. máj. 22. 18:32
1/18 anonim válasza:
Elég szomorú hogy az ország megmondó embere ennyire tanulatlan történelemből .
Melleslegleg mik ezek a kulcsszavak? nagyon unatkozhattál :D
2/18 A kérdező kommentje:
Nem unatkoztam, ez a tiltakozás. :)
2020. máj. 22. 18:38
3/18 anonim válasza:
Mondjuk instagram stb posztoknál is látom hogy valaki millió kulcsszavat ad meg, lehet én vagyok hülye hogy nem értem mi értelme ennek az egésznek és hogy kinek van erre ideje
4/18 A kérdező kommentje:
#2 ne terelj. 😛
2020. máj. 22. 18:42
5/18 anonim válasza:
Vago Istvan mar eleg regen bedilizett (pont mint Demszky) ... kihuztak alola a szeket es ezzel a talaj is kicsuszott a laba alol ... biztos elesett es beutotte a buksijat.
6/18 anonim válasza:
Tipikus Origo. Uszítás. Semmilyen hasonlat nincs ebbe. Aki nem érti azt amit írt, az menjen vissza középiskolába vagy általános iskolába. ;)
7/18 anonim válasza:
Ez egy ismétlődő sztori, és szerintem konkrétan médiahack Vágó részéről.
Múltkor Puzsérral "vitázott" róla, szintúgy kiemelt médiafigyelem kíséretében.
8/18 anonim válasza:
a németek nem emelhetik fel a hangjukat a kelet-poroszországi németek ellen elkövetett népírtásokkal, mint ahogy más háború után a civil német lakosságot érintő kollektív büntetésekkel
a gulágra hurcolt hadifoglyokkal, papokkal, kulákokkal szemben elkövetett bűnökkel kapcsolatban sem
vagy ha mégis akkor azt az "oroszok" követték el, nem is a bolsevik ideológia
nem is csoda hogy a németek ilyen hormonzavarosak
9/18 anonim válasza:
Mit hőbörögsz? Miért jobb most ettől neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!