Ez normális? De a törökök akik itt lébecoltak az nem gond, meg a nagy haverjaid, akik a Trianont is megírtak... DKsok ti komolyan egyetértetek evvel a nyilatkozattal? 😡😡
9
Nekem nem lenne jobb ha hőbörögnék. Nem értem a kérdésed igazágól, kérlek fejtsd ki.
#11 Amit te csináltál az ugyanúgy hőbörgés. te megkérdezted tőle, hogy mire jó neki - én meg megkérdeztem tőled, hogy neked mire jó.
És igen, visszakérdezhetsz, hogy nekem mire jó, hogy én meg ezen hőbörögtem. Kíváncsi vagyok a te indokodra. Ennyi.
Kedves kèrdező! Csodálkozol? Mármint most szembesültèl a baloldal állandó nácit kiváltásával? 😀 Nem vagy hajlandó más kultúrájú sokszor erőszakos embereket beengedni az országodba?-Náci vagy! Nem èrtesz egyet a manapság oly divatos gender propagandával?- Náci vagy! Esetleg fehèr hetero keresztèny fèrfi vagy? -Náci vagy!!! Ellent mersz mondani bármiben a baloldallal?- Náci vagy!
Kèrdèsedre válaszolva: ez nem normális, de ez van... inkább kímèld meg a saját idegrendszered, ès sz@rd le.
Há ez az, mondtam, itt valakinek hogy konzervatív vagyok és ő is ezt a négybetűs szót mondta rám. 😥
Miért gondolja, hogy csak a ballib ideológia a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!