Miért gond ha az origo influencerekkel reklámozza magát?
Engem egyáltalán nem vígasztal ,hogy az ellenzék is korrupt meg a világ is.
Ez nem menti fel a fideszt
17.
Vagy éppen ennek ellenkezőjét, hogy Orbán fasiszta diktátor meg "bezzeg nyugaton kolbászból van a kerítés", csak mert az influenszer éppen egy turistaparadicsom luxusvillájából közvetít...
Ezzel most nem a másik oldalt kívánom megvédeni, mert a Sorosozás ugyanolyan rossz, csak hát az éremnek két oldala van és mindkét oldal igyekszik majd kihasználni a saját előnyeire. Elvtelenségben a kormány és az ellenzék is verhetetlen.
Lejáratják ők magukat sokszor ,ha így történik és ezt lehozza a köztv vagy az origo áldásom rá.
De az,hogy közpénzből kamu,kitalált "híreket" ,manipulatív,adófizetőket hülyének néző szärt próbálnak lenyomni a torkunkon az gond .
Azért fizetünk,hogy hiteles forrásokból adjon a kormány tájékoztatást az aktuális történésekről . És én vagyok olyan pofátlan,hogy azt is elvárom,hogy olyan stílusban és minőségben íródjon mintha egy valódi szakember (újságíró) munkája lenne,aki a nevét is adja a cikkekhez .
Szóval ne szerepeljenek benne olyan szavak ,mint (teljesség igénye nélkül): -ballipsi
- hazaáruló (abban a kontextusban ,ahogy a fidesz használja,fittyet hányva a szó eredeti jelentésére)
-libernyák
- sivalkodni,ajvékolni,csőcselék és hasonló gyönyörű,és cseppet sem manipulatív ,sem részrehajló szinonimái bizonyos szavainknak
Ez komolyan egy minőségi szint szerinted ? Te ezt várod a pénzedért ?
Szerintem nem baj, hogy az Origo reklámozza magát...
...visszavontam. Most mentem fel az oldalukra, azonnal egy méretes állami hirdetés fogadott. Magyarul az én pénzemből reklámozza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!