Mi a véleményetek Gödény György doktorúrról?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 05:53
31/98 anonim válasza:
Én meg jártam Móváron is. Ott a kisebb boltba vagy a kocsmába senki se hord maszkot. A kocsmáros is megmondta hogy azért nem kell, mert nem is találtak ilyen vírusost a várósba. Neked mire jó hazudni?
32/98 anonim válasza:
Ha Debrecent írtam volna vagy Budapestet, arra is azt írtad volna, hogy te azokban a városokban is jártál, és ott sincsenek fertőzöttek. Egy kamugép vagy.
33/98 anonim válasza:
Pénteken meg ha Galántát írod akkor arra is azt fogom írni, hogy épp most vagyok itt. :D
34/98 anonim válasza:
Én Nyíregyről vagyok, ott is jártál?
38/98 anonim válasza:
Én nem így gondolom. De látszik, hogy te mindent jobban tudsz másokról.
39/98 anonim válasza:
Gödény egy igazi hős! Bátran kiáll az ostobaságai mellett, mégha mindenki más a turománnyal az élen cáfolja is azokat. Godény bátran szembemegy mindennel az elvei mentén, csak hogy neki legyen igaza!
Ő a példaképem :-)
40/98 anonim válasza:
Elég nehezen hihető, hogyha felsoroljuk, hogy hol vannak fertőzöttek, te ott éppen jártál, és nincs ott egy sem. Honnan tudod? Talán te vizsgáltad őket? Kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!