Mi a véleményetek Gödény György doktorúrról?
Itt mindenki hülye? Itt mindenki!
Ő egy igazi hős!
:D Ez az Üvegtigrisből van. Nem tudom pontosan hogy a hülyét melyik csoportra érted, bár sejteni vélem, ezért csak ennyit mondok:
Pontosan megkaptátok amit akartatok, amiért hisztiztetek. Nagyon remélem hogy soha nem lesz vége már az egésznek, hogy mindnyájan elégedettek legyetek. Én már hozzá is szoktam, felfedeztem benne a pozitív dolgokat, úgyhogy "szarjá sünt" :)
#93: Azt hiszem tudom mire gondolsz.
Gödényről az emberek véleménye az utóbbi időkben drasztikusan megváltozott. Ennek oka az hogy nem annyira veszi komolyan a dolgokat és egyszerűen nem szeretne tenni azért hogy a helyzet ténylegesen megváltozzon, tudása + ereje meg van, magyarul minden hozzá, de ő arra hivatkozik hogy most 18.-án kiadtak egy olyan törvényt ami azt mondja ki hogy max. 500 fő lehet egy tömegben (ha jól tudom), ezért visszamondta a tüntetést. Kb. 30-an voltak tegnap ott, és a neve az sajtótájékoztatóvá vált.
Ezt nagy ívben el kéne legyínteni, és a parlament környékén kéne rendezni egy felvonulást, avagy egy nagyobb tüntetést. De olyan módon hogy tényleg legyen belőle valami említésre méltó, mint például anno 2006-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!