Kinek, mi a véleménye erről?
Szerintem most fognak bedurvulni az események.
A DK beállt a lázadó egyetemisták mögé.
Akkor milyen durva volt Gyurcsány, amikor kijelentette hogy attól a naptól kezdve minden nap tüntetni fognak, egészen amíg Orbán kormányát le nem váltják.
Két napig tartott....
#1 "Összepisilem magam"
A röhögéstől? Én is.
Az egyetemisták alapból "hülyék".
A DK pedig úgy döntött hogy velük tart.
Egyre több városban szolidarizálnak az egyetemisták a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival, amit az ottani fideszes nacsalnyikok jogszerűtlenül akadályoznak.
A DK ezek mögé is beállt.
Őt követte az MSZP.
Mintha arra vártak volna hogy úgy robbanthassanak ki balhét, hogy osztozhassanak a felelősség kérdésében.
Megjegyzem, hogy O1G már csak presztízsből sem visszakozhat!
A fidesz odaküldte legfőbb csatlósát.
Gyurcsány csak bomlasztani tud. Ha ő odamegy "segíteni" akkor abból olyan megoldás lesz hogy még Vidnyászki is megköszöni.
#8-nak:
Most majd kiderül, hogy igazad van -e?
Az egyetemisták nem ismerik a kompromisszumot. Ha Gyurcsány megpróbálná az ő nevükben, őt is a halál f'szára küldenék!
Ezt ő is tudja!
Ismét #8-nak:
Itt most nem valamiféle érdekvédő, vagy politikai szervezet ügyködik, hanem maguk az egyetemisták. Xar ügy Orbinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!