Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire egyszerű lett bezáratn...

Ennyire egyszerű lett bezáratni egy boltot?

Figyelt kérdés
Kell 3 ember, aki maszk nélkül mászkál benn, és ennyi. A személyi bírságot összefogva röhögve kifizetik.

2020. szept. 13. 07:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
27%
Én is hordom egész nap, mert emberek között dolgozom és senkit se akarok megfertozni, még az olyan tahókat se, mint te, 18-as, meg főleg nem azokat a betegeket, időseket, akik kénytelenek lesznek téged is elviselni a közelükben, ha úgy adódik. És inkább adnék munkát most azoknak, akik hajlandóak maszkot viselni, mint azoknak, akik szarnak mindenkire, meg ráköhögnek a pucér párizsira.
2020. szept. 13. 10:16
 22/36 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem vagy beteg, akkor sem fogsz senkit megfertőzni, ha nem hordasz maszkot. Ha mégis, ami szinte kizárt, az sem tragédia, mert egy influenzánál nem komolyabb vírusról beszélünk.
2020. szept. 13. 10:19
 23/36 anonim ***** válasza:
72%
20: és a boltosok naponta mennek tesztelteni magukat, vagy honnan tudják, hogy nem betegek? Ha meg beteg, akkor végigfertőzhet naponta többszáz embert. Tényleg abszolút nem indokolt...? Pont, hogy náluk nagyon indokolt.
2020. szept. 13. 10:20
 24/36 anonim ***** válasza:
34%
Pusztán csak fel éved volt rá eddig, hogy felfogd, tünetmentesen is hordozó és fertőző lehetsz. Látom, nem sikerült.
2020. szept. 13. 10:22
 25/36 anonim ***** válasza:
50%
A tünetmentesek szinte soha nem fertőznek, ezt még a WHO is elismerte. Az más kérdés, hogy az oltást fejlesztő, így a rettegésből profitáló, emellett a WHO-t sok pénzzel támogató Bill Gates rájuk szólt, ezért másnap visszakoztak. Emellett még logikus is, mivel cseppfertőzéssel terjedő vírusról beszélünk, így ha nem köhögsz és nem tüsszentesz, esélytelen, hogy megfertőzz valakit.
2020. szept. 13. 10:25
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

"ha nem köhögsz és nem tüsszentesz"

Viszont ha akár csak egyszer is, egyszerre több embert is megfertozhetsz. És honnan tudhatnad előre, hogy nem fogja bármi irritálni a nyalkahartyadat, ami miatt köhögnod vagy tusszentened kell majd, ráadásul olyan hirtelen, hogy még zsebkendőt se lesz időd elokapni?

2020. szept. 13. 10:31
 27/36 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy értelmeztem higy 3 alkalom, nem 3 ember akin nincs maszk. Amúgy simán meg lehet csinálni azt hogy egyszerűen nem engednek be ha nincs rajtad. A kamera is mutatja hogy a boltos úgy engedte be, ahogy előttem írta valaki ezt be lehet bizonyítani. A kisebb boltok ál viszont nincs biztonsági őr, ott nehezebben leszegvalósítható, de ott az üzlet is jobban átlátható, rá tud szólni. Tényleg azt hiszitek hogy ez arra megy ki higy bezárják a boltokat? Egyszerűen ennek visszatartó ereje van, az a célja hogy a bolt tulajdonosok is betartsák a szabályokat amit eddig nem tettek.
2020. szept. 13. 10:36
 28/36 anonim ***** válasza:
57%

"Viszont ha akár csak egyszer is, egyszerre több embert is megfertozhetsz. És honnan tudhatnad előre, hogy nem fogja bármi irritálni a nyalkahartyadat, ami miatt köhögnod vagy tusszentened kell majd, ráadásul olyan hirtelen, hogy még zsebkendőt se lesz időd elokapni?"

Mivel kulturált ember vagyok, köhögéskor vagy tüsszentéskor a szám elé szoktam tenni a kezemet. Azt pedig utána meg lehet mosni.

2020. szept. 13. 10:41
 29/36 anonim ***** válasza:
23%
28: Kultúrált ember nem a kezébe tüsszent, amit aztán majd valamikor 10-30 perc múlva van lehetősége megmosni, de már ha rögtön megy megmosni, mert épp egy mosdó előtt tüsszent/köhög, akkor is összefogdossa min. az ajtókilincset, a csapot.
2020. szept. 13. 10:46
 30/36 anonim ***** válasza:
57%
Boltról beszélünk, ahol kell, hogy legyen mosdó, mivel az eladók nehezen bírnának ki egy műszakot anélkül. Szóval rögtön meg tudják mosni a kezüket, és a kilincset meg a csapot is csak ők és a kollégáik fogdossák.
2020. szept. 13. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!