Mi a véleményetek arról, hogy a liberális diktatúra már csak LMBTQ+ filmeknek ad Oscart?
Aki díjat akar, az csinál majd egy ilyeb szemetet, aki meg sok bevételt, az készít egy ettől mentes, élvezhető alkotást, lemondva a díj lehetőségéről.
Szánalom, amit ez a balliberális csürhe művel.
Engem eddig sem érdekelt, hogy valami kap oscart vagy sem, csak az a baj ezzel a lépéssel sajna sok filmre fognak hatni, és kerülnek bele olyasmik amik totál nem kellenének.
Nem mellesleg ez az oscar is már rég olyan, hogy érdekes mód mindig azok a filmek kapják a díjakat szinte amik valami olyan témát dolgoznak fel, ami épp érzékeny, más kéárdés, hogy a nagyközönséget általában a legkevésbé sem érdeklik, amik meg úgymond ismert filmek és az emberek szeretik azok nem kapnak semmit.
Engem azért érdekel ez, mert rengeteg jó film van, ami szinte semmi hangok nem kap, közben Dunát lehetne tömni a xar de felkapott filmekkel... Erre a jelenségre ez még csak rátesz egy lapáttal.
Amúgy az Indexen megjelent egy (szereintem) jobb cikk időközben a témáról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!