Mi a véleményetek arról, hogy a liberális diktatúra már csak LMBTQ+ filmeknek ad Oscart?
Az Oscar díj értéke egyenlő lesz egy 0,5 dolláros Aliexspresses aranyozott műanyagszoborral.
Igazából a "felvilágosodás"(szabadság, egyenlőség ,testvériség) 3 nagy ideológiát szült.
Az egyenlőség a kommunizmust.A testvériség a nácizmust, a szabadság a liberalizmust.
Az első kettő egyből autokráciává vált, a harmadik pedig csak szépen fokozatosan válik azzá.
Szerintem jó dolog.
Nyugodtan pontozzatok le.
Biszex vagyok, de szerintem hülyeség.
Egy részről hülyeség mert, a legtöbb filmben, nem mindegyikben, a meleg karakter sztereotíp, nincs semmi személyisége azon kívül, hogy ő meleg. Másrészről, pedig ezt is a melegek fogják megszívni. Mi nem kértük, hogy csak az ilyen filmeket díjazzanak. De kit fognak hibáztatni a szabály miatt? A melegeket.
Így is elég sz#r mindenhol homofób kommenteket látni.
Egy versenyen a verseny kiírója hozza a játékszabályokat ilyen az élet lehet háborogni emiatt de nincs értelme.
Nyugodtan hozhatnak bárgyú feltételeket például:Minden filmben szerepelnie kell egy afroamerikai,leszbikus,mozgássérült nőnek csak hülyét csinálnak magukból ilyen szabályokkal.
Csak azt érik el vele még kevesebben fogják nézni az átadót és a díjnak sem lesz presztízse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!