Olyat lehet, hogy bevándorlás ellenes valaki, de se nem fideszes, se nem Mi Hazánkos, se nem fasiszta, stb.?
Ha azt mondom ellenzem a bevándorlást a harmadik világbeli országokból, mindig az a válasz, hogy fideszes vagyok, meg Mi Hazánkos, meg fasiszta, meg bigott, iszlamofób, meg hiszékeny mert bedőltem a Zorbán Sorosozásának, stb.
Csakhogy ezek közül egyik se vagyok, mégis ellenzem a bevándorlást. Olyat lehet?
“Meggyőződésesen bevándorlásellenes egy liberális, baloldali világnézetekkel rendelkező személy nem lehet.”
Már miért ne lehetne?
Talán meglep, de a baloldaliság nem a kultúr-marxizmusra korlátozódik.
21#
Nem a kultúr-marxizmus hiánya lep meg.
A baloldali,liberális politikai filozófia kizárja a bevándorlásellenességet.
Ez olyan, mint egy vegán embernél a vegán életfilozófia kizárja a marhahús megevését.
23#
A baloldali politika a bevándorlókat, határt zörgetőket elesettnek gondolja.A modernnak mondott baloldali politika az elesettek, kisebbségek babushatásáról szól.
A liberalizmus érdekei meg a legtöbb esetben megegyeznek a baloldallal.A liberalizmus "miért ne" alapon kezel mindent.A végtelenül naiv, életképzelen emberek ideológiája.
Nézd meg a baloldali,liberális menedzsmenttel rendelkező országokat, miként állnak a bevándorláshoz.
# 24
És ha minden más baloldali így gondolkodik akkor annak is kötelező aki nem?
Egyébként vannak országok ahol baloldali kormány van, mégsem bevándorlás pártiak, lehet megint meglep amit mondok, nem kötelező a tipikus magyar öngyarmatosító módon Nyugat-Európát utánozni mindenben, bármiféle tekintet nélkül a következményekre.
Hiszen épp a legdemokratikusabb vezetésű országok a példa rá, hogy a multikulturalizmus szánalmasan megbukott.
25#
Nem tudom, szerintem nem igazán működik az, ha nappal szivárványzászlót lengetsz, este meg felhúzod a Dr. Martens bakancsot és mész a cigányok fogsorát szabályozni vele.
Alapjában véve van gazdaságpolitika és társadalompolitika.
Elsősorban a társadalompolitika,szociálpolitika, ami meghatározza az irányvonalat.
# 26 Szóval ha nem vagyok bevándorlás párti akkor a cigányok fogsorát is át kell rendeznem?
És ha bevándorlás ellenesként nem akarom átrendezni a cigányok fogsorát? Olyat lehet?
igen, nem kell már mindenkitől besoroltatni magad ilyen olyan pártba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!