Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyat lehet, hogy bevándorlás...

Olyat lehet, hogy bevándorlás ellenes valaki, de se nem fideszes, se nem Mi Hazánkos, se nem fasiszta, stb.?

Figyelt kérdés

Ha azt mondom ellenzem a bevándorlást a harmadik világbeli országokból, mindig az a válasz, hogy fideszes vagyok, meg Mi Hazánkos, meg fasiszta, meg bigott, iszlamofób, meg hiszékeny mert bedőltem a Zorbán Sorosozásának, stb.

Csakhogy ezek közül egyik se vagyok, mégis ellenzem a bevándorlást. Olyat lehet?

2020. szept. 11. 23:17
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

“Meggyőződésesen bevándorlásellenes egy liberális, baloldali világnézetekkel rendelkező személy nem lehet.”

Már miért ne lehetne?

Talán meglep, de a baloldaliság nem a kultúr-marxizmusra korlátozódik.

2020. szept. 12. 11:53
 22/29 anonim ***** válasza:
27%

21#

Nem a kultúr-marxizmus hiánya lep meg.

A baloldali,liberális politikai filozófia kizárja a bevándorlásellenességet.

Ez olyan, mint egy vegán embernél a vegán életfilozófia kizárja a marhahús megevését.

2020. szept. 12. 12:48
 23/29 A kérdező kommentje:
# 22 Fejtsd ki konkrétan miért, és akkor arra tudok reagálni, egyenlőre az érvelés helyetti hasonlatod erre kevés.
2020. szept. 12. 13:54
 24/29 anonim ***** válasza:
79%

23#

A baloldali politika a bevándorlókat, határt zörgetőket elesettnek gondolja.A modernnak mondott baloldali politika az elesettek, kisebbségek babushatásáról szól.

A liberalizmus érdekei meg a legtöbb esetben megegyeznek a baloldallal.A liberalizmus "miért ne" alapon kezel mindent.A végtelenül naiv, életképzelen emberek ideológiája.

Nézd meg a baloldali,liberális menedzsmenttel rendelkező országokat, miként állnak a bevándorláshoz.

2020. szept. 12. 14:28
 25/29 A kérdező kommentje:

# 24

És ha minden más baloldali így gondolkodik akkor annak is kötelező aki nem?

Egyébként vannak országok ahol baloldali kormány van, mégsem bevándorlás pártiak, lehet megint meglep amit mondok, nem kötelező a tipikus magyar öngyarmatosító módon Nyugat-Európát utánozni mindenben, bármiféle tekintet nélkül a következményekre.

Hiszen épp a legdemokratikusabb vezetésű országok a példa rá, hogy a multikulturalizmus szánalmasan megbukott.

2020. szept. 12. 19:37
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

25#

Nem tudom, szerintem nem igazán működik az, ha nappal szivárványzászlót lengetsz, este meg felhúzod a Dr. Martens bakancsot és mész a cigányok fogsorát szabályozni vele.

Alapjában véve van gazdaságpolitika és társadalompolitika.

Elsősorban a társadalompolitika,szociálpolitika, ami meghatározza az irányvonalat.

2020. szept. 12. 19:46
 27/29 A kérdező kommentje:

# 26 Szóval ha nem vagyok bevándorlás párti akkor a cigányok fogsorát is át kell rendeznem?

És ha bevándorlás ellenesként nem akarom átrendezni a cigányok fogsorát? Olyat lehet?

2020. szept. 12. 22:29
 28/29 anonim ***** válasza:
74%

igen, nem kell már mindenkitől besoroltatni magad ilyen olyan pártba

2020. szept. 13. 09:55
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én liberálisnak tartom magam, mégis ellenzem azt, hogy a miénktől gyökeresen eltérő kultúrájú, vallású és mentalitású emberek éljenek közöttünk. Egyszerűen azért ellenzem, mert nincs rózsaszín szemüvegem, és látom, hogy az említett fajta együttélés mindig konfliktusokhoz vezet. Miért akarnánk még nagyobb társadalmi feszültségeket az országban? És egy szintén fontos kérdés: származik-e bármi hasznunk a (főleg szakképzetlen) bevándorlásból a robotika, automatizálás, MI (AI) korában? Nekünk, adófizető (mégmeg qrva sok adót kipengető) polgároknak SEMMI hasznunk a bevándorlásból.
2020. szept. 13. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!