Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyat lehet, hogy bevándorlás...

Olyat lehet, hogy bevándorlás ellenes valaki, de se nem fideszes, se nem Mi Hazánkos, se nem fasiszta, stb.?

Figyelt kérdés

Ha azt mondom ellenzem a bevándorlást a harmadik világbeli országokból, mindig az a válasz, hogy fideszes vagyok, meg Mi Hazánkos, meg fasiszta, meg bigott, iszlamofób, meg hiszékeny mert bedőltem a Zorbán Sorosozásának, stb.

Csakhogy ezek közül egyik se vagyok, mégis ellenzem a bevándorlást. Olyat lehet?

2020. szept. 11. 23:17
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Ha pedig kritizálom a Fideszt akkor azonnal balliberális vagyok és be akarom hozni a migránsokat.
2020. szept. 11. 23:20
 2/29 anonim ***** válasza:
57%
A neoliberálisok csak fekete fehérben látnak. Én is ellenzem az illegális bevándorlást, de legálisan, papírokkal mindenkinek joga van letelepedni.
2020. szept. 11. 23:21
 3/29 anonim ***** válasza:
66%
Ja, és politikailag elfogulatlan vagyok.
2020. szept. 11. 23:21
 4/29 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg az "illiberálisok" látnak fekete-fehérben. A való életben (értelmiségi baráti kör, multis kollégák, kispolgári szomszédok, kétkezi munkából élő rokonok) csak olyan emberrel találkoztam aki ellenzékinek számít, zavarja a Fideszes agymosás, lopás, stb, és így nyilván rajta van ez a "libsi" stigma. Ennek ellenére egy olyan embert sem ismerek, aki bevándorláspárti lenne. Persze segítsünk valamennyit a rászorulóknak, de lehetőleg ne próbáljunk kicsit is eltérő kultúrákat összeolvasztani.
2020. szept. 11. 23:29
 5/29 A kérdező kommentje:

# 4 Nem azzal kellene elsődlegesen segíteni nekik, hogy befogadjuk őket (persze nehány líbiai vagy szíriai menekült belefér).

Szerintem azzal segítenénk nekik a legtöbbet ha a NATO az USA vezetésével nem vonulna be idegen országokba megdönteni egy diktatórikus rezsimet, majd vonulna ki miután véres polgárháborúba torkollt az egész.

Azzal is segítenénk, ha a multinacionális cégek nem dolgoztatnák aprópénzért napi 18 órában a munkásaikat az Inidiai-szubkontinensen és Távol-Keleten azért, hogy eleget tudjanak termelni a mértéktelen fogytásunk és pazarlásunk kiszolgálásához.

2020. szept. 11. 23:40
 6/29 A kérdező kommentje:
Indiai*
2020. szept. 11. 23:40
 7/29 anonim ***** válasza:
43%
Mutass már egy olyan nyilatkozatot, amiben azt kijelentette egy magyar politikus, hogy be kell fogadnunk az illegális bevándorlókat. Lehet, hogy volt, én nem tudok róla, ezért mutass már kérlek.
2020. szept. 11. 23:53
 8/29 anonim ***** válasza:
57%

#7 Niedermüller Péter, a dk EP képviselőjeként büszkén mondta a kamerába, hogy segített összeállítani a kötelező kvótákról szóló tervezetet, amivel az illegális bevándorlókat osztották volna szét minden tagállamban, így ebben az országban is.

Ahogyan az mszp-s, dk-s és momentumos képviselők együtt jelentették fel az országot a határzár miatt és lobbiztak az EP képviselőknél, hogy ítéljenek el minket amiért nem engedik be a határon csak úgy az illegális migránsokat.

Te átaludtad az elmúlt 5 évet?

2020. szept. 12. 00:31
 9/29 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, a bevándorlás ellenes népszavazáson sokkal többen szavaztak a kormánypártokat támogatólag ebben a kérdésben, mint amennyien a parlamenti választáson rájuk szavaztak. Vagyis rengetegen elmentek a népszavazásra és annak ellenére az illegális migráció ellen tették le a voksukat, hogy nem fideszesek, nem kormánypártiak.

A dk, mszp, momentum is azért nem hangoztatja ma már azt hogy a déli határzárat fel akarják számolni - mint amikor létrehozta a kormány - mert felismerték, hogy a saját szavazóik között is nagyon sokan az illegális migráció vagy akár a legális, de tömeges migráció ellen vannak. a tervüket ugyan nem adták fel, ezt megmutatják az EU-s szavazásokon, felszólalásaikban, de ezt is elhazudják a szavazatok megszerzése érdekében.

2020. szept. 12. 00:34
 10/29 EagleHUN ***** válasza:
92%

Csak a kérdéseidre válaszolva:

Természetesen lehet, azaz lehetsz!

Kicsit bővebben:

Sajnos idehaza nagyon el van "terjedve" három nagyon káros dolog!

1) 100% véleményazonosságot várnak el mindenütt és mindenkitől. Csakhogy ez marhaság a világ nem fekete és fehér.

2) Általánosít mindenki mindenben ahol csak tud, meg ér...

Az általánosítás egy nagyon csúnya és káros dolog!

3) Attól hogy valaki egy másik emberrel pár (1) dologban nem ért egyet, még nem kellene elkezdeni gyűlölni. Sőt gyűlöletet kezdenek szítani ellene "kiátkozzák" stb. Sajnos pont ezt csinálják sokan. Nem azt nézik hogy jó jó de 99 másik dologban meg pont egyetértenének. Na ez sem egy korrekt dolog.

Na kérdező valószínű ennek a 3 dolognak (valamelyikének) vagy te is az áldozata amiért kiírtad a kérdésed. És sajnos bőven nem vagy egyedül.

Mindenkinek írnám (és akinek nem inge ugye...):

Ezt a fenti három dolgot meg kell szüntetni, ki kell irtani magunkból mert sehova illetve semmi jóra nem vezet (sohasem!).

Valószínűleg az egész ország jobban működne és felívelne ha ezeket mindenki elfeledné.

2020. szept. 12. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!