Mi a véleményetek a Jobbik törvényjavaslatáról, ami szerint a pedofilokat kémiailag kasztrálnák ? Nekem erről mindenféle másság üldözése ugrik be, és álmomban nem gondolnám, hogy ezt valaha is törvénybe kellene foglalni.
Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 18:01
31/33 anonim válasza:
27: "Véleményem szerint" Komolyan? Ha te úgy gondolod, akkor úgy van és kész? Mi értelme neked bármit is írni? Ez nem azon múlik, hogy neked mi a véleményed. Ez tény, hogy nem így születik valaki. Nincs "pedofil gén". Én befejeztem, vitatkozz mással.
32/33 A kérdező kommentje:
31-es ok, mint ahogy meleg/homoszexuális gén sincs, a jelenség mégis létezik. Pontosabban a késztetetés pl. "saját nemmel történő bujálkodásra", és/vagy a heteroszexuális késztetés vágy teljes hiánya is. Ez egy jóval összetettebb kérdés egyébként mint hogy egyes politikai oldalakat kiszolgálava mindenki mondja a saját "igazságát" az biztos.
2020. szept. 12. 05:30
33/33 anonim válasza:
Szerintem megérdemelnék, hogy kasztrálják azokat, akik kiskorúakkal fajtalankodtak, de mi van, ha valakit kasztrálnak majd 3 év múlva kiderül, hogy nem ő volt az elkövető? Nem egyszer láttunk rá példát, hogy valakit tévesen ítéltek el és később kiderült, hogy még sem ő volt a tettes. Lásd móri bankrablás ügye, ahol az ártatlanul elítélt ember néhány országban halálbüntetést kapott volna. Szerencsére nálunk nincs halálbüntetés, így "csak" éveket kellett leülnie a börtönben ártatlanul, de legalább nem az életével fizetett.
Szerintem sokkal nagyobb büntetés, ha kasztrálatlanul rohad élete végéig a börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!